Életmód
Kellemes meglepetés estére az illatos, spárgás csirkemell

Hozzávalók:
40 dkg csirkemell
20 dkg újkrumpli
25 dkg spárga
1 fej hagyma
1 gerezd fokhagyma
1 db citrom
mustár
2 dkg majonéz
olívaolaj
só, bors, csirkefűszersó
Elkészítés:
A csirkemelleket kisebb darabokra vágjuk, bekenjük a fűszersóval. A megtisztított krumplit és a spárgát három centiméteres darabokra, a hagymát és a citromot cikkekre, a fokhagymát apróra vágjuk. Egy serpenyőben óvatosan felhevítjük az olívaolajat, majd kevergetve aranybarnára sütjük benne az újkrumplit, a hagymát és a spárgát. Ha megpuhultak, félretesszük, és melegen tartjuk.
Amíg a sül a köret, a mártáshoz egy tálban összekeverjük a fokhagymát, a majonézt, a mustárt, ízlés szerint a citromlevet, majd sózzuk, borsozzuk.
A csirkemelleket olívaolajban hirtelen aranybarnára sütjük úgy, hogy ne száradjon ki a hús. A végén a zöldségeket tányérra halmozzuk, és ráhelyezzük a csirke steaket. A majonézes mártást mellé kínáljuk.