Életmód

Kiadó Marlon Brando és Jack Nicholson villája

Heteken belül itt a nyár, titokban már mindenki azon gondolkodik, hol töltse a szabadságát, illetve hol költse el a nyaralásra félrerakott pénzét. A lakásokat, és villákat bérbeadó Airbnb most hihetetlen áron ad bérbe olyan vízen lévő, cölöpökre épült bungalókat a Karib-tengeren, melyekhez egyébként csak nagyon drágán lehet hozzájutni, és amikről sokan eddig álmodni sem mertek.

Kiadó Marlon Brando és Jack Nicholson villája
Ez az emeletes luxus bungaló a Karib-tengeren 6800 forinra jön ki egy személyre egy éjszakára.
Fotó: Airbnb

Nagyszerű az utazási irodák kínálata, de nem mindenki tudja megfizetni a szervezett nyaralásokat. Főleg ha olyan egzotikus helyekről van szó, mint Bora Bora, a Karib-tenger, vagy éppen Panama. A gyönyörű, vízen lévő villák nem csak a nászutasok vagy a szerelmespárok álma. Mindenki szívesen ébredne az azúrkék tenger morajára. Ezek a helyek hihetetlenül gazdag állat- és növényvilággal rendelkeznek, de a vízisportok szerelmeseinek is a kevenc nyaralóhelyei.

A szerencsések Jack Nicholson egykori bungalójában pihenhetnek.
A szerencsések Jack Nicholson egykori bungalójában is pihenhetnek.
Forrás: Airbnb

Most először olyan bungalókat is kiadnak, melyek korábban a kétszeres Oscar-díjas Marlon Brando, vagy a háromszoros Oscar-díjas Jack Nicholson tulajdonában voltak - adta hírül a Daily Mail.

Ezek ára Bora Borán kissé borsos, éjszakánként 110 ezer forintot kell értük kicsengetni. Ebben az esetben a korábbi tulajdonosok hírnevét kell megfizetni. A kínálatban lévő többi bungaló többségének ára azonban még a 30 ezer forintot sem éri el. Egy család, vagy egy baráti társaság is kiveheti. Ebben az esetben az egzotikus környezetben lévő bungaló ára egy személyre éjszakánként nagyjából 7500 forintba kerül, ami nem több, mint itthon, a Balaton partján.

Kapcsolódó írásaink