Egészség
Gyümölcsök, melyek nem veszélyesek a cukorszintre
Ezeket lehet hozzáadni a cukorbetegek étrendjéhez

Íme néhány gyümölcs, amelyek lassan növelik a cukorszintet, és nem veszélyesek:
Áfonya. Sok rostot tartalmaz, ami segíti a cukor feldolgozását. A bogyó jótékony hatással van az egész szervezetre is.
Avokádó. Szinte nem tartalmaz szénhidrátot, de sok egészséges zsírt igen.
Körte és alma. A legfontosabb róluk a héj, amely sok rostot tartalmaz.
Narancs és citrom. A citrusfélék nemcsak C-vitaminban gazdagok, de cukortartalmuk is alacsony.
Őszibarack és sárgabarack.
A banán, a szőlő, az ananász, a datolyaszilva és a dinnye nem tesz jót a cukorszintnek. Fogyasztásukat szigorúan korlátozni kell. De mindenképpen kerülje el a mangót, a fügét, az aszalt gyümölcsöket és a görögdinnyét.
Természetesen a diéták és korlátozások előtt feltétlenül konzultáljon orvosával.