Egészség
Ez a három bogyós gyümölcs csökkenti a vércukorszintet
Csökkentik a cukorbetegség és a szív- és érrendszeri betegségek kockázatát

Ezek az eper, a málna és az áfonya. A bogyós gyümölcsök mellett Jill Jenkins azt javasolta, hogy az étrendben szerepeljenek a zöld leveles zöldségek, mint a kelkáposzta, a brokkoli és a spenót, valamint a teljes kiőrlésű gabonából készült termékek, a diófélék és a magvak. Óva intett azonban az édes gyümölcsök, például a mangó, a banán és az ananász túlzott fogyasztásától, amelyek megemelhetik a vércukorszintet.
Ugyanilyen fontos a rendszeres testmozgás és a vízháztartás egyensúlyának fenntartása. Az orvos szerint már az egyszerű séta és a liftek elkerülése a lépcsők javára is segíthet az egészség javításában és a vércukorszint csökkentésében.