Divat

Újévi sminkötletek

Egy csillogó szemhéjpúder vagy elmosott fekete szemceruza ünnepi érzést kelthet

Elő az összes csillogó szemhéjfestékkel, metálfényű rúzsokkal és highlighterekkel, hogy az arcunkat emberi diszkógömbbé alakítsuk! Egy csillogó szemhéjpúder vagy elmosott fekete szemceruza szintén ünnepi érzést kelthet, az estét akár a kanapén tölti, vagy a bárokat járja. Tehát, hogy segítsünk inspirálni az újév lenyűgöző sminkmegjelenését, íme pár szilveszteri sminkötlet, amelyet december 31-én tesztelhet is.

Újévi sminkötletek
Szilveszterkor lehet merészebb a smink
Fotó: AFP/DPA Picture-Alliance/Sven Simon/Frank Hoermann

Fagyos csillogó szemek

Ehhez a megjelenéshez csak fedje be az egész szemhéját egy puszta, csillogó fehér szemhéjpúderrel, amelyet egy nagyobb, duci ecsettel visz fel, hogy az egész szemhéja csillogó hatást kapjon. És nyugodtan vigye ki a csillogást az arccsontjaira, a még fagyosabb érzésért.

Metálos ajkak

Ha szeretne egy kicsit kitűnni a tömegből, a sok glitteres szem közül, akkor ezzel a megjelenéssel biztosan sikerülni fog. A smink kipróbálásának egyszerű módja az, ha egy rúzst alkalmaz a kedvenc merész árnyalatában (mint például a gyönyörű lila), majd egy fémes szemhéjpúdert visz fel annak tetejére.

Lágyan füstös cicaszemek

Részben füstös szem, részben grafikus vonal és részben macskaszem – ez az újévi szemceruza-megjelenés a legjobb dolgok egyvelege. Annak ellenére, hogy lehetetlennek tűnhet otthon létrehozni, meglepően egyszerű: csak rajzolja meg a kívánt tusvonalat egy fekete szemceruza segítségével, majd lágyan satírozza el a vonalak belsejét, hogy ködös belső árnyékot hozzon létre.

Ragyogó bőr

Ezeknek a vakító arany arccsontoknak a tiszta varázslat és az arany folyékony highlighter a kulcsa. A folyékony formulának köszönhetően zökkenőmentesen keveredik bármilyen alapozóval vagy korrektorral, amely alatt van, hogy létrehozza ezt a ragyogást. Ráadásul ez egy olyan sminkmegjelenés, amelynél nem igazán van más egyébre szüksége (talán csak egy nude árnyalatú ajakfényre és egy elegáns cicaszemre).

Holografikus szemek

Holografikus highlighter? Inkább próbálja ki a holografikus szemhéjfestéket. Csinos és trendi az új évre, vagy a szezon bármely ünnepi eseményére. Válassza kedvenc árnyalatát – hűvös vagy meleg színt, és vigye fel az egész szemhéjára, a homlokcsontjára, és bármely partira készen is áll.

Diszkógömbszemek

Vagy próbáljon ki egy szó szerinti újévi sminkmegjelenést úgy, hogy a szemhéjait diszkógömbbel fedi le – de ténylegesen! Danielle Marcan, a sminkművész valójában egy diszkógömb darabkáit vette le, és szempillaragasztóval ragasztotta őket a szemhéjaira. A legfontosabb azonban az, hogy először megrajzolja az alakokat a fehér szemceruzával, majd töltse ki a diszkógömbcsíkokkal. Végezetül ne felejtsük el az erős szempillaspirált, hogy ténylegesen idézzük a 60-as éveket.

Kapcsolódó írásaink