Bűnügy

Sikkasztás vádjával körözi a rendőrség a magyar válogatott korábbi tagját

Már másodjára rendelték el a körözést

A Police.hu oldalára ismételten felkerült a korábbi kétszeres magyar válogatott csatár, Tokody Tibor neve, a körözést pedig szeptember 8-án rendelték el: a volt újpesti játékost korábban márciusban, szintén sikkasztás vádja kapcsán keresték az egyenruhások, noha akkor jelentkezett a rendőrségen, és tisztázta a helyzetet.

Sikkasztás vádjával körözi a rendőrség a magyar válogatott korábbi tagját
Tokody Tibor
Fotó: Police.hu

Csakhogy most újra a körözött személyek között szerepel Tokody neve a rendőrség oldalán, akit egy márciusban még fennálló, 500 ezer forintos tartozás miatt kerestek. A volt magyar válogatott csatár ellen még 2021. július 7-én indult körözés sikkasztás vádja miatt, és csak idén márciusban került le a listáról – írja a Liner.

Sajtóértesülések szerint állítólag meglátta a médiában róla közzétett cikkeket, majd ezek láttán bement a rendőrségre és feladta magát. Úgy tudni, hogy egy 500 ezer forintos tartozás miatt adták ki ellene a körözést.

Tokody korábban egy reptéri transzfereket bonyolító cégnél dolgozott, s a gyanú szerint az utasoktól származó bevétellel nem tudott elszámolni, amelynek feljelentés lett a vége. Az ügy kapcsán ki is hallgatták az egykori futballistát, csakhogy ezután eltűnt, és jelenleg ismételten körözik sikkasztás miatt – emlékeztetett a lap.

Kapcsolódó írásaink