Krónika

Elfogtak egy férfit, aki ellen tíz körözés volt kiadva

Elfogtak egy 24 éves férfit a rendőrök, aki ellen tíz körözés volt kiadva, többek között garázdaság, kábítószer birtoklása és testi sértés miatt – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a police.hu oldalon szerdán.

Elfogtak egy férfit, aki ellen tíz körözés volt kiadva
Elfogtak egy férfit, aki ellen tíz körözés volt kiadva
Fotó: police.hu

Azt írták, az újpesti rendőrkapitányság rendőrei január 11-én mentek ki egy Árpád úti lakáshoz, mert információik szerint ott egy olyan férfi tartózkodott, aki ellen több körözés is volt érvényben.

A rendőrök a lakásban megtalálták a keresett férfit, akiről az ellenőrzés során kiderült, hogy tíz körözés van ellene. Ebből négyet a Fővárosi Törvényszék rendelt el garázdaság, kábítószer birtoklása és tartózkodási helyének megállapítása miatt. Ezeken túl kereste a Pesti Központi Kerületi Bíróság szintén garázdaság, a XVII. kerületi rendőrkapitányság pedig testi sértés elkövetése miatt. A férfi ellen a nemzetközi körözésén túl két szabálysértési eljárásban elzárás végrehajtását is elrendelték.

A rendőrség közölte: a 24 éves férfit a kerületi rendőrök elfogták és előállították a kerületi kapitányságra, majd átkísérték a büntetés-végrehajtási intézetbe.

Kapcsolódó írásaink