Bulvár

Még mindig aggódnak, vállalja-e Katalin hercegné a visszatérést

A világ feszülten várja, hogy mikor jelenik meg újra

Egyre többször tűnik fel nyilvánosan Katalin hercegné, aki nemrég kemoterápiát kapott, ugyanis rákbetegséget diagnosztizáltak nála a közelmúltban – írta meg az elle.hu.

Még mindig aggódnak, vállalja-e Katalin hercegné a visszatérést
A walesi hercegnőt eddig nem sokat láthattuk nyilvánosan 2024-ben
Fotó: AFP/Pool/Chris Jackson

Katalin hercegné válaszát várja mindenki

Most ismét egy fontos megjelenést teljesíthet Katalin hercegné, ez lehet az első nagy, teljes értékű, visszatérést jelző nyilvános szereplése a betegsége óta.

A világ feszültem várja, hogy Katalin hercegné mikor jelenik meg újra, a válasz pedig Wimbledon lehet. Katalin hercegnét kérték fel ugyanis, hogy ossza ki a trófeákat, ám egyelőre még nem tudni, hogy vállalja-e. A szervezők arról nyilatkoztak, hogy bármekkora mértékű szabadságot és rugalmasságot megadnak neki, ha vállalja ezt a feladatot.

Sokéves hagyomány érhet véget

A 42 éves walesi hercegnő rendszeresen részt vesz a Wimbledon-i eseményen, és az All England Lawn Tennis and Croquet Club védnökeként ő osztja ki a trófeákat. Bár az elmúlt időszakban távol tartotta magát a nyilvánosságtól, a szervezők abban reménykednek, hogy idén sem szakad meg a hagyomány, és Katalin hercegné ott lesz.

A walesi hercegnőt eddig nem sokat láthattuk nyilvánosan 2024-ben, ugyanis januárban hasi műtétje volt, majd márciusban kiderült, hogy rákot diagnosztizálnak nála, és kemoterápiás kezelés alatt áll. Június 15-én megjelent a Trooping the Coloron, ám ez nem jelenti azt, hogy visszatért volna, arra még várni kell. Mi több, ezen az eseményen több olyan programpontot is kihagyott, amelyeken eddig mindig részt vett.

Kapcsolódó írásaink