Bulvár

Álláshirdetést adott fel Katalin hercegné

Az újonnan felvett munkatárs szorosan együttműködik majd a Magántitkári Hivatallal

A trónörökös és felesége állást hirdetett, új emberrel bővítenék a személyzetet. Katalin hercegné és Vilmos herceg olyan munkatársat keres, aki irányítja a levelezési folyamatokat, fejlesztési javaslatokat tesz, valamint a beérkezett levelekre jól megfogalmazott, személyre szabott, időben elkészített válaszokat ír – írja a Life.hu.

Álláshirdetést adott fel Katalin hercegné
Katalin hercegné és Vilmos herceg bővíteni szeretnék a személyzetüket
Fotó: AFP/Adrian Dennis

Az újonnan felvett munkatárs szorosan együttműködik majd a Magántitkári Hivatallal, a házon belüli kommunikációs, valamint a látogatási és rendezvényekkel foglalkozó csapatokkal, továbbá a Buckingham-palota általános levelezési csapatával is. Emellett külső szervezetekkel, helyi hatóságokkal, kormányzati és jótékonysági szervezetekkel is kapcsolatot kell majd tartania – olvasható a Life.hu oldalán.

Bár a levelezési szakértő elsősorban a Buckingham-palotában fog dolgozni, a munkaköri leírás szerint a felvett munkatársnak az Egyesült Királyságon belül más királyi rezidenciákra is el kell utaznia, hogy teljesíteni tudja a feladatát.

A hirdetés szerint a pozíció betöltéséhez szükséges készségek közé tartozik a kiváló kommunikációs készség, a portfólióval kapcsolatos összetett információk megértésének és értelmezésének képessége, a jó ítélőképesség, valamint a belső és külső személyekkel és érdekelt felekkel való kapcsolattartás, beleértve a nagyon magas rangúakat is.

A háztartás lelkes, önmotivált és proaktív személyt keres, aki erős adminisztratív és szervezési készségekkel rendelkezik.

Katalin hercegné betegsége miatt feltehetőleg megszaporodtak az érdeklődő levelek és jókívánságok, ezért van szüksége a családnak új emberre a személyzetben. A walesi hercegné a Trooping the Colour rendezvényen történt megjelenése előtt azt mondta, hogy bár reméli, hogy a nyár folyamán részt vehet néhány nyilvános eseményen, még nincs túl a nehezén, néhány hónapig még kezelés alatt áll.

Kapcsolódó írásaink