Bulvár

Itt láthatják Katalin hercegnét júliusban

A hercegné fontos döntést hozhat meg

A pletykák szerint Katalin hercegné még idén egy újabb nyilvános programot tervez a Trooping the Colouron való megjelenése után. A háromgyermekes édesanya nemrég azt mondta, hogy amennyiben az állapota engedi, több szerepet fog vállalni – írja az Elle.hu.

Itt láthatják Katalin hercegnét júliusban
Katalin walesi hercegné érkezik a Horse Guards Parade-ra a király születésnapi felvonulásra, a Trooping the Colour elnevezésű parádéra Londonban 2024. június 15-én. Katalin először tért vissza a közéletbe, amióta rákot diagnosztizáltak nála
Fotó: AFP/Justin Tallis

Emily Andrews királyi szakértő szerint Katalin hercegné fontolóra veszi, hogy részt vesz a jövő hónapban a Wimbledonon. A walesi hercegné védnöke is a népszerű tenisztornának, és szinte minden évben tiszteletét teszi az eseményen férjével, Vilmos herceggel.

„A kezelése jelenleg is tart, és a következő hónapokban is fog, de úgy tudom, hogy szívesen ellátogatna a wimbledoni tenisztornára” – nyilatkozta egy bennfentes.

Olyan információk is napvilágot láttak, hogy Katalin jelen van gyermekei tanév végi sportnapjain, piknikjein és iskolai rendezvényein. Bennfentesek szerint a családjával töltött idő Katalin számára abszolút prioritás, hiszen a gyermekei a „fő mozgatórugói annak, hogy erős maradjon és kitartson”.

„A három gyerek és Vilmos volt az egyetlen, akikre koncentrált, és abszolút ők jelentik számára a világot” – mondta az informátor.

A család a nyári szünet alatt azt tervezi, hogy visszavonul szeretett norfolki otthonukba. Ha pedig Katalin hercegné állapota engedi, akkor a skóciai Balmoralban is látogatást tesznek majd, ahol Kamilla királyné és III. Károly király kipihenik a fáradalmaikat a következő hónapokban. Katalin hercegné a királyi feladataihoz várhatóan majd csak jövő évben tér vissza teljesen.

Kapcsolódó írásaink