Bulvár

Ezért kötődik különösen Vilmos herceg Katalin hercegné édesanyjához

Szoros kapcsolat alakult ki közöttük

Többször beszéltek már arról a bennfentesek, hogy Vilmos herceg és Katalin hercegné édesanyja között különleges kapcsolat van. Most újabb titok derült ki – írja az Elle.hu.

Ezért kötődik különösen Vilmos herceg Katalin hercegné édesanyjához
Katalin hercegné és Vilmos herceg
Fotó: AFP/Pool/Suzanne Plunkett

Katalin hercegné jó kapcsolatban van a szüleivel és a testvéreivel, akikkel gyakran találkozik. Ez az esküvője után sem változott, így Vilmos herceg is közelebb került a felesége családjához. A kapcsolat különösen a walesi herceg és Carole Middleton között mélyült el.

Carole Middleton viszonylag ritkán mutatkozik nyilvános eseményeken, ám szokott kivételt tenni. Idén eddig csak a Royal Ascoton jelent meg, ahol végig a férjével és Vilmos herceggel töltötte az időt. A testbeszédszakértők szerint Vilmos herceg nagyon komfortosan érezte magát a felesége családjával. Carole és közte pedig különösen nagy volt az összhang.

„Azt mondják, Vilmos Carole-t szinte második anyukának tekinti. A sajátját kiskorában veszítette el, így Carole azt az anyai alakot képviselheti, aki hiányzott neki.”

De egy másik fontos részletre is felhívták a figyelmet a szakértők: a Middleton család bepillantást enged Vilmos hercegnek egy egyszerűbb, hétköznapibb életbe. Ezáltal pedig alkalmanként úgy élhet, mint az átlagos emberek, amelyre korábban nem volt lehetősége.

Kapcsolódó írásaink