Bulvár

III. Károly király komoly lépésre szánta el magát Harry herceg gyermekei miatt

Már korábban kiderült, hogy III. Károly király nagyon hiányolja Harry herceg gyerekeit, akiket alig ismer

Archie herceg és Lilibet hercegnő az Egyesült Államokban élnek a szüleikkel, és nagyon úgy tűnik, hogy a királyi család tagjaival nem mostanában fognak szoros viszonyt kialakítani. A brit uralkodó azonban fontos döntést fontolgat – írja az elle.hu.

III. Károly király komoly lépésre szánta el magát Harry herceg gyermekei miatt
III. Károly király
Fotó: NorthFoto

Károly már tárgyalt egy hivatalos látogatásról az Egyesült Államokba valamikor a jövőben, és nem kétséges, hogy ha ez megvalósul, akkor ráépítené az időt, hogy meglátogassa a legkisebb fiát és az unokáit – mondta nemrég Tom Quinn királyi szakértő.

Az író szerint az is előfordulhat, hogy III. Károly király egy nem hivatalos látogatás keretein belül látogat el Harry herceg és Meghan Markle rezidenciájára. A brit uralkodó az évek alatt sok országot meglátogatott magánjelleggel, ám amióta trónra került, sokkal kevesebb szabadideje van.

Minden bizonnyal lehetséges, hogy diszkrét magánlátogatást tenne Harrynél és a gyerekeknél Kaliforniában. Nagyon szeretné látni őket, és utálja a gondolatot, hogy Archie és Lili nem úgy emlékszik majd rá, mint arra a meleg, barátságos nagypapára, aki lenni szeretne – tette hozzá Tom Quinn.

Videóhívásban beszélnek

III. Károly király az elmúlt években csak videóhíváson keresztül láthatta Archie herceget és Lilibet hercegnőt. Meghan Markle-nek állítólag esze ágában sincs az Egyesült Királyságba vinni a gyerekeit, pedig a brit uralkodó szívesen látná őket. Harry herceg azonban szintén aggódik, hogy a gyerekeinek nem lesz kapcsolata a családtagjaival, és reméli, hogy a jövőben ez változik majd, ezért már keres is otthont Angliában, ahol megszállhatnak majd.

III. Károly király azonban nagyon közel áll Vilmos herceg gyerekeihez. A brit uralkodónak György herceggel, Sarolta hercegnővel és Lajos herceggel is nagyon különleges kapcsolata van, és a fotók is bizonyítják, hogy a gyerekek odáig vannak a nagypapájukért. A brit uralkodó szeretné, ha ilyen bensőséges viszonya lenne Harry herceg gyerekeivel is.

Kapcsolódó írásaink