Bulvár

Kiderült, milyen hatással van Katalin hercegné rákbetegsége a házasságára

Katalin hercegné márciusban árulta el, hogy rákbetegséggel küzd

A háromgyermekes édesanya akkor azt is bevallotta, hogy a férje, Vilmos herceg a legnagyobb támasza – írja az elle.hu.

Kiderült, milyen hatással van Katalin hercegné rákbetegsége a házasságára
György walesi herceg, Vilmos walesi herceg, Lajos walesi herceg, Sarolta walesi hercegnő és Katalin walesi hercegné a Buckingham-palota erkélyén, Katalin első nyilvános szereplésén, mióta rákot diagnosztizáltak nála
Fotó: AFP/Benjamin Cremel

A házaspárnak sok nehézséggel kell megküzdenie, de nagyon úgy tűnik, hogy a házasságuk szilárdabb, mint valaha. A walesi hercegné nemrég a gyermekei édesapját egy megható fotóval köszöntötte a születésnapján.

Az elmúlt néhány hónap az erős partnerségük próbája volt. Szerintem ez a fotó arról árulkodik, hogy még a legnehezebb időkben is képesek ugrálni az örömtől, és Katalin szándékosan olyan képet választott, amely a jövőre vonatkozó optimizmusukról árulkodik – mondta nemrég Jennie Bond, a BBC korábbi királyi tudósítója.

Imádja Vilmost – ő a sziklája, aki mindvégig önzetlenül támogatta őt... Szóval imádja a férjét. Szerintem a házasságuk erősebb, mint valaha – tette hozzá a szakértő.

A legnehezebb időszak a házasságukban

Jennie Bond kifejtette azt is, hogy ez az időszak a legnehezebb volt Katalin hercegné és Vilmos herceg számára az egész házasságuk alatt. Azonban szerinte az egész család olyan lelki állapotban van, hogy pozitívan tekintenek a jövőre. A walesi hercegné kezelései még nem értek véget, de nemrég részt vett III. Károly király születésnapi mulatságán, akkor mutatkozott először a nyilvánosság előtt idén. Katalin hercegné tervei között szerepel, hogy idén több hivatalos eseményen is megjelenjen, ha az állapota engedi.

Kapcsolódó írásaink