Bulvár

Elképesztő videó terjed Vilmos hercegről

A herceg a napokban önfeledten szórakozott a családja körében

A brit királyi család tagjaként Vilmos herceg sokféle képességet elsajátított, és többféle területen is helyt kell állnia. Ezek között számos hétköznapi dolog is szerepel, amely a legtöbb embernek természetes, a trónörökös számára viszont nem tartozik a mindennapi tevékenységek közé – írja az elle.hu.

Elképesztő videó terjed Vilmos hercegről
Vilmos herceg
Fotó: AFP/Henry Nicholls

Korábban már láthatták őt a rajongók főzni, sportolni, Katalin hercegnével is többször versenyeztek, és természetesen arról is szót kell ejteni, hogy Vilmos herceg pilótaként is megállja a helyét.

A trónörökös szívesen kipróbál számos újdonságot, és bár nem állítja magáról, hogy mindenben profi, a legtöbb területen jól teljesít. Ám úgy tűnik, a tánctudásán még lenne mit csiszolni… legalábbis ez derült ki egy róla készült friss videóból, amely pillanatok alatt elterjedt a közösségi médiában.

Objektum doboz

Vilmos herceg is imádja Taylor Swift zenéjét.

A trónörökös június 21-én töltötte be a 42. életévét, születésnapját pedig nem is akárhogyan ünnepelte meg: Taylor Swift koncertjén járt a gyermekeivel. Vilmos hercegről köztudott, hogy nagyon szereti az énekesnő dalait, azóta pedig különösen jó viszonyt ápolnak, hogy évekkel ezelőtt együtt énekeltek John Bon Jovival hármasban egy hivatalos rendezvényen.

Nem volt kérdés, hogy az éppen Londonban turnézó Taylor Swift egyik koncertjén Vilmos herceg is ott lesz, és a VIP-páholyban bulizik majd a gyermekeivel, illetve számtalan más hírességgel.

Vilmos hercegről egy videó is készült, amelyen az látható, hogy az énekesnő Shake It Off című dalára önfeledten táncol.

Objektum doboz

A mulatságos felvétel megörvendeztette a rajongókat is, számos helyen felbukkant az interneten. A kommentelők megállapították, hogy a trónörökös videója igazán kedves, ám minden bizonnyal nem tartozik a legjobb táncosok közé.

Az elmúlt hónapok megpróbáltatásai után Vilmos hercegre már ráfért, hogy egy kicsit lazíthasson, és úgy tűnik, sikerült teljes mértékben kikapcsolódnia ezen az estén. Taylor Swift is nagyon örült, hogy a trónörökös ott volt a koncertjén a gyermekeivel, még egy közös fotót is közzétett az Instagramon, amelyen kedvese, Travis Kelce mellett Vilmos herceggel, György herceggel és Sarolta hercegnővel látható.

Objektum doboz

A rajongók imádják a Vilmos hercegről készült különleges felvételt, aki az elmúlt években a brit királyi család szokásaitól eltérően sokkal közvetlenebb a nyilvános eseményeken, mint korábban, ezzel pedig sok ember szívébe sikerült belopnia magát.

Kapcsolódó írásaink