Bulvár

Szomorú hírt közölt a rajongóival Kevin Costner

El kell tőle búcsúznunk

Rengetegen rajongtak a Yellowstone sorozatért, amit ezután is megtehetnek, de egy kedvenc szereplőtől el kell búcsúzniuk. Kevin Costner bejelentette, hogy nem tér vissza – írja a life.hu.

Szomorú hírt közölt a rajongóival Kevin Costner
Kevin Costner és Sienna Miller a Horizont: Egy amerikai eposz premier előtti vetítésén a 77. Cannes-i Filmfesztiválon
Fotó: NorthFoto

Hosszú ideje folytak a találgatások azzal kapcsolatban, hogy Kevin Costner vajon visszatér-e a Yellowstone sorozatba, de most kiderült az igazság. A színész közölte a szomorú hírt a rajongókkal.

Kevin Costner nem tér vissza a Yellowstone sorozatba.

Csalódottak lehetnek most a Yellowstone sorozat rajongói, az utolsó percig élt ugyanis a remény, hogy Kevin Costner nem távozik a sorozatból. Mostanra azonban eldőlt a színész jövője, és bizony nélküle zajlanak tovább a Yellowstone Ranch eseményei.

„Ez olyasmi volt, ami megváltoztatott. Imádtam, és tudom, hogy ti is imádtátok” – mondta Kevin Costner a rajongóinak Instagramra feltöltött videójában.

„Csak azt akartam, hogy tudjátok, nem fogok visszatérni” – zárta mondandóját. Sajnos sok minden közrejátszott abban, hogy a színész az 5. évad második felében már nem tudott szerepelni: a forgatások halasztása miatt a munka összecsúszott volna Kevin Costner egy másik projektjével, a Horizont: Egy amerikai eposz című filmmel, ami szintén egy westernfilm, amelyet a színész készített és rendezett, valamint a főszereplő is ő maga. A Cannes-i filmfesztiválon vastapsot kapott az alkotás, amitől Kevin Costner könnyekig hatódott.

Kapcsolódó írásaink