Bulvár

Megdöbbentő fordulat a Perry-ügyben: a sztár gyilkosát keresik

Házkutatást tartottak, hogy kiderítsék, honnan került elő a drog, amely kioltotta a színész életét

A Jóbarátok sztárja Matthew Perry halála ügyében a múlt hónapban kezdte a nyomozást a Los Angeles-i rendőrség (LAPD). A színész a pezsgőfürdőjében halt meg tavaly október 28-án.

A rendőrségi vizsgálat most nem várt fordulatot hozott, miután kihallgattak egy hollywoodi sztárt, akinek a nevét a nyomozás érdekeire tekintettel egyelőre nem hozták nyilvánosságra. - írja az In Touch magazin nyomán a life.hu. A lap informátora úgy fogalmazott: gyakorlatilag Matthew Perry gyilkosát keresik.

Megdöbbentő fordulat a Perry-ügyben:  a sztár gyilkosát keresik
A tavaly elhunyt Matthew Perry halálában nyomozó rendőrség házkutatást tartott egy hírességnél
Fotó: AFP/Getty Images/Getty Images North America/Phillip Faraone

A sorozatsztár halála után majdnem két hónappal a halottkém hivatalosan is megállapította, hogy a színész halálát a ketamin akut hatásai és fulladás okozta. Elveszthette az eszméletét, és elmerült a medencében. A rendőrök nem találtak nála tiltott drogokat. A színész az utolsó ketamin infúziós, depresszió elleni kezelését is orvosi felügyelet mellett, másfél héttel a halála előtt végezték.

A halála idején a szervezetében lévő ketamin nem származhatott a másfél héttel korábbi infúzióból. A nyomozók úgy gondolták, hogy Matthew valaki mástól kapta a halálos dózist, így jutottak el az ismert nőhöz, akinek a házastársa is egy A-listás híresség.

A nyomozók házkutatást tartottak egy úgynevezett „józan házban”, a nő ugyanis a legutóbbi elvonója után ide költözött be.

„Nem számított arra, ami történt” – fogalmazott a bennfentes. - Az asszonyt nem bilincselték meg, és nem tartóztatták le. „A rendőrök átkutatták a szobáját, és ő teljes mértékben együttműködő volt.” - tette hozzá.

Az informátor szerint nem lehet pontosabban tudni, mit kerestek a nyomozók, csak annyit, hogy a vizsgálat azt igyekezett kideríteni, hogyan és honnan került elő a drog, amely Mattthew Perry életét kioltotta.

Kapcsolódó írásaink