Bulvár

Matthew Perry halála után is beleszólhat a Jóbarátok sorsába

Matthew Perry hagyatéka döntő szerepet játszik majd abban, hogy mi lesz a jövőre tripla X-es Jóbarátok sorsa – tudta meg a Sun alapján az Origo.

Matthew Perry halála után is beleszólhat a Jóbarátok sorsába
Matthew Perry
Fotó: AFP/Getty Images North America/Phillip Faraone

A Jóbarátok című sorozat készítői, szereplői és rajongói számára nem is jöhetett volna rosszabbkor Matthew Perry halála. A produkció ugyanis jövőre ünnepli 30. születésnapját. Az első epizódot 1994. szeptember 22-én mutatták be az Egyesült Államokban az NBC-n. A Jóbarátok: Újra együtt film elképesztő sikerén felbuzdulva Jennifer Aniston és David Schwimmer már valami hasonló filmes szenzáción törte a fejét a 30. évforduló kapcsán – írták.

A Sunhoz kiszivárgott hírek szerint a sorozat szereplői azon gondolkodnak, hogy újra életre hívják a Friends Helping Friends jótékonysági adománygyűjtő estet. Az eredeti adománygyűjtés még akkor kezdődött, amikor a produkció javában futott a tévében. Most, hogy Perry családja egy új jótékonysági alapítványt felügyel, amely a függőségből való felépülés és a józan élet fenntartását tűzte ki célul, a színészek egy nagyon személyes jótékonysági tevékenységre összpontosíthatnak. A stáb többi tagjával összefogva egy különleges esemény keretében szeretnének pénzt gyűjteni meghalt kollégájuk alapítványa számára. 2024-ben tehát a 30. évforduló apropóján ismét megrendeznék a Friends Helping Friends jótékonysági estet – számolt be a lap.

Kapcsolódó írásaink