Bulvár

Jennifer Aniston szívszorító üzenettel búcsúzott Matthew Perrytől

Megtörte a csendet Jennifer Aniston, és pár fotóval köszönt el a színésztől

Matthew Perry halálhíre lesújtotta a rajongókat, de még inkább megrendítette a Jóbarátok színészeit. Közel álltak egymáshoz, így elsőként csak egy közös nyilatkozatban reagáltak. Jennifer Aniston most megtörte a csendet és közzétett egy posztot – írja az elle.hu.

Jennifer Aniston szívszorító üzenettel búcsúzott Matthew Perrytől
Jennifer Aniston
Fotó: NorthFoto

Mindenkit váratlanul ért Matthew Perry halálhíre, éppen ezért nagyon lesújtotta a színész elvesztése a családját és a barátait. A Jóbarátok főszereplői a való életben is közeli barátok, így először egy közös nyilatkozatot adtak ki, amiben időt kértek, és biztosították Matthew családját a támogatásukról.

Jennifer Anistont szintén mélyen lesújtotta a barátja halála, ezért eddig nem is nyilatkozott. Most az Instagramra töltött fel egy bejegyzést, amiben elköszönt.

Oh, istenkém, ez igazán mélyen ütött... az, hogy el kell búcsúznom Mattynktől, olyan őrült érzelmi hullámvasút, amilyet még soha nem éltem át. Mindannyian élünk át veszteséget egy ponton. Elveszítünk egy életet vagy egy szerelmet. Az, ahogyan elmerülsz a gyászba, lehetővé teszi, hogy megéld az öröm és a hála pillanatait, amiért ilyen mélyen szerettél valakit. Mi nagyon szerettük őt. A DNS-ünk részévé vált. Mi mindig hatan voltunk. Ez egy olyan választott család volt, amely örökre megváltoztatta azt, hogy kikké is válunk és milyen út vár ránk. Matty tudta, hogy szereti megnevettetni az embereket. Ahogy ő fogalmazott magáról, ha nem hallotta mások nevetését, azt gondolta, meghal. Szó szerint függött tőle az élete. És istenkém olyan jól sikerült neki. Mindannyiunkat megnevettetett, méghozzá nagyon. Az elmúlt pár hétben az egymás között váltott üzeneteinket bogarásztam át. Nevettem és sírtam, majd újra nevettem. Örökké megtartom ezeket az üzeneteket. Találtam egy SMS-t, amit a semmiből küldött nekem. Ez mindent elmond (Nézd a második képet...) Matty, nagyon szeretlek, és tudom, hogy most már teljesen békében vagy, és nincs fájdalom. Minden nap beszélek veled… néha szinte hallom, hogy azt mondod: „Lehetnél őrültebb?”

Objektum doboz

– írta a színésznő.

Kapcsolódó írásaink