Bulvár

Egy TikTok-sztár tanár szex közben lefilmezett és nemi betegséggel fertőzött meg egy lányt

Egy népszerű, influenszerként is tevékenykedő tanárt tartóztattak le Thaiföldön

A Dailystar szerint egy népszerű, influenszerként is tevékenykedő tanárt tartóztattak le Thaiföldön miután kiderült, hogy nemcsak lefeküdt egy kiskorúval, de az együttlétet videóra is vette, valamint több nemi betegséggel is megfertőzte a fiatal lányt – közölte az Origo.

Egy TikTok-sztár tanár szex közben lefilmezett és nemi betegséggel fertőzött meg egy lányt
Képünk illusztráció
Fotó: NurPhoto via AFP/NurPhoto/Beata Zawrzel

A 29 éves floridai Luke Rockwellt szeptember 2-án tartóztatták le Bangkokban, mert azzal vádolják, hogy lefeküdt egy 16 éves lánnyal. A férfi a Bangkok Christian College egykori angoltanára, akinek több mint egymillió TikTok-követője volt English_with_teacherluke nevű fiókjában, amelyet azóta privátra állítottak. A gyanú szerint

a férfi kihasználta az ismertségét, és az Instagramon beszélgetett a lánnyal, mielőtt többször is lefeküdt volna vele. Az együttléteket titokban videóra is vette.

A tanár eleinte védekezett a szex során, azonban idővel rábeszélte a lányt, hogy hagyják el az óvszert, mivel kivizsgáltatta magát, és nincs semmi baja. Mint később kiderült, ez nem volt igaz. A lánynak ugyanis idővel fájdalmai lettek,

így elmondta az anyjának, hogy mi történt, aki orvoshoz vitte, ahol kiderült, hogy gonorrheája és chlamydiája van.

Rockwellt szexuális aktus rögzítésével és jogellenes szexuális kapcsolattal vádolják, mivel Thaiföldön tilos a házasságon kívüli szex 18 éves kor alatt. A férfi hétfő óta óvadék ellenében szabadlábon védekezhet.

Kapcsolódó írásaink