Bulvár

Botra támaszkodva kapták lencsevégre Johnny Deppet

Depp mosolygott és integetett rajongóinak, amikor megérkezett a fellépés helyszínére

A 60 éves filmsztár bot segítségével érkezett bostoni koncertjére, amelyet korábban bokasérülése miatt halasztottak el – írta meg a hirado.hu.

Botra támaszkodva kapták lencsevégre Johnny Deppet
Johnny Depp
Fotó: AFP/Sebastien Salom-Gomis

A Karib-tenger kalózai sztárját cseppet sem zavarta, hogy botra támaszkodva érkezett bostoni koncertjére. A színész jelenleg Hollywood Vampires nevű zenekarával turnézik, amelyet 2012-ben alapított Alice Cooperrel és Joe Perryvel, az Aerosmith gitárosával.

Objektum doboz

Depp mosolygott és integetett rajongóinak, amikor megérkezett a fellépés helyszínére. A koncertet május 29-én halasztották el a színész bokasérülése miatt.

„Johnnynak a közelmúltban megsérült a bokája, és az orvosa tanácsára nem utazhat, ezért kénytelenek vagyunk átütemezni három fellépésünket. Nagyon lesújtotta a hír, de alig várja, hogy a pihenés után újult erővel, a legjobb formáját hozhassa az európai turnén” – írták közleményükben a bandatársai, Alice Cooper, Joe Perry és Tommy Henriksen.

A színész volt feleségével, Amber Hearddel folytatott pere után nem kapott szerepeket, és Hollywood is elfordult tőle, ezért a legkedvesebb hobbija, a zenélés felé fordult. Johnny és barátai ekkor döntötték el, hogy végre elindulnak egy világkörüli turnéra.

Miután Johnny Depp győztesként került ki a tavalyi rágalmazási perből, amelyet volt neje, Amber Heard ellene indított, újra beindult a karrierje. Ismét filmszerepekkel bombázzák, ő volt az idei cannes-i filmfesztivál nyitóestjének sztárfellépője is. Itt mutatták be ugyanis a Jeanne du Barry című filmjét, amely az első olyan nagy költségvetésű mozi, amit azóta forgatott, hogy öt éve kitették a Legendás állatok és megfigyelésük című filmből, miután Amber megvádolta családon belüli erőszakkal – olvasható a portálon.

Kapcsolódó írásaink