Montázs

Ezért maradhatott el Johnny Depp koncertje

Korábban már felröppentek a hírek, hogy talán a sztár rosszulléte áll a háttérben

Mint megírtuk, elmaradt a Hollywood Vampires kedd esti koncertje Budapesten. Nagyon sokan várták, hogy a rockikon, Alice Cooper és a filmsztár, Johnny Depp nevével fémjelzett banda színpadra lépjen, ám a rajongóknak csalódniuk kellett – írta meg a blikk.hu

Ezért maradhatott el Johnny Depp koncertje
Johnny Depp
Fotó: AFP/ Sebastien Salom-Gomis

Korábban már felröppentek a hírek, hogy talán Johnny Depp rosszulléte miatt maradhatott el a koncert. Most pedig olyan fotók láttak napvilágot, amik a rajongók szerint kedd délután készülhettek. Az Oscar-díjra jelölt színész ezeken már talpig feketébe öltözve, egy poharat szorongat a kezében, miközben testőre kíséri a láthatóan napos időben.

Kiss Endi, a Hooligans dobosa szintén csalódott, a magyar rocksztár ugyanis szintén a helyszínen várta a Hollywood Vampires budapesti koncertjét. A népszerű zenész megszólalt a Blikknek kedd este a Papp László Sportarénánál:

Természetesen a betegséggel nem tudsz mit csinálni. K.rva szar érzés, mert azért vártunk itt, azért vagyunk itt, de b.sztatni valakit nem lehet emiatt... Biztos, hogy nem viccből, mert nagyon nagy bulira készültek – mondta Kiss Endi.

Kapcsolódó írásaink