Bulvár

Egy szigorú feltétellel utazik Oroszországba Johnny Depp

Több mint két éve győzködi az orosz YAMORE együttes a zenészként is közismert Johnny Deppet, hogy működjön közre egy számuk felvételénél. A sztár végül igent mondott, de volt egy feltétele – írta meg a Gazeta és a Life.ru.

Egy szigorú feltétellel utazik Oroszországba Johnny Depp
Alice Cooper és Johnny Depp egy közös koncertjükön
Fotó: AFP/Sebastien Salom-Gomis

„2020-ban vetődött fel az ötlet, hogy rögzítsünk egy közös dalt. Ezzel meg is kerestük Depp menedzsmentjét, aztán két évig tárgyaltunk. Az Amber Hearddel folytatott pereskedése eléggé megbonyolított mindent, de most készen áll” – idézte fel a YAMORE gitárosa, Mihail Liszov.

A beszámolók szerint a gázsi megállapításánál a színész-zenész stábja meglepő dologgal rukkolt elő: közölték, hogy Depp ragaszkodik egy orosz körutazáshoz néhány fellépéssel. Cserébe viszont nemcsak igent mond a felkérésre, de az árból is enged. Persze így sem olcsó mulatság „Jack Sparrow-val” együtt zenélni. Az orosz félnek 370 ezer dollárt kell majd kifizetnie.

Az orosz sajtó szerint egyébként Kalinyingrádban, Zelenogradszkban, Kurzumban, Szvetlogorszkban és Jantarnijban áll majd színpadra Johnny Depp, akiről korábban azt írták a bulvárlapok, hogy egy orosz lánynak udvarol.

Kapcsolódó írásaink