Belföld

Felfüggesztenék Hiszékeny Dezső mentelmi jogát

A szocialista politikus szerint az ügyészség politikai megrendelésre cselekszik

Az országgyűlés mentelmi bizottsága Hiszékeny Dezső szocialista lépviselő mentelmi jogának felfüggesztését javasolja - közölte a testület KDNP-s elnöke a testület ülése után.

Vejkey Imre a zárt ülésen született határozatról közölte: öt igen és egy tartózkodás mellett hoztak döntést. A legfőbb ügyész leiratot juttatott el az Országgyűlés elnökéhez, és ebben az szerepel, hogy közvádas bűncselekmény alapos gyanúja merült fel - emlékeztetett. Jelezte: az ülésen meghallgatták Hiszeékeny Dezsőt is, aki maga is a mentelmi jog felfüggesztését kérte. A szocialista politikus azt mondta: nem követett el bűncselekményt, és szerinte az ügyészség politikai megrendelésre cselekszik. 

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom