Belföld

Orbán Balázs alaposan kiosztotta a német politikust

Nem tudta megemészteni a hazánkat rendszeresen bíráló Daniel Freund megjegyzését

Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatójának X-oldalán jelent meg egy bejegyzés, amelyben bemutatta a magyar határrendészeti járművek állapotát az illegális migránsok támadásai után – számolt be a Magyar Nemzet.

Orbán Balázs alaposan kiosztotta a német politikust
Orbán Balázs
Fotó: Facebook/Orbán Balázs

Majd hozzátette: Ezt utasítottuk el Brüsszelben, és ezt nem fogjuk engedni, hogy beszabaduljon a hazánkba.

A bejegyzést nem tudta megemészteni a hazánkat rendszeresen bíráló német EP-képviselő, Daniel Freund, aki cinikusan illegális visszaküldéssel vádolta meg az Orbán-kormányt, és azzal, hogy csak az autóikat sajnálják – írták.

Orbán Balázs nem hagyta annyiban a bejegyzést, úgy reagált:

„Számunkra az, amit önök »illegális visszaszorításnak« tartanak, a magyar és az európai polgárok védelme. Európai parlamenti képviselőként önnek is ezt kellene helyette előtérbe helyeznie.„

Továbbra sem adta fel az Európai Parlament zöldképviselője, válaszul azt írta, hogy „Európai uniós tagállamként a jogállamiságot kellene előtérbe helyezni”, de erre a következő szóváltás zajlott le, ami végleg elhallgattatta Freundot:

Orbán Balázs: A jogállamiság az emberek védelméről szól. Olvasson róla többet!

Daniel Freund: Hol? A Breitbarton? (amerikai hírportál, amelynek tartalmát nőgyűlölőnek, idegengyűlölőnek és rasszistának minősítették.)

Orbán Balázs: Arisztotelésznél, te ostoba.

Objektum doboz

Kapcsolódó írásaink