Belföld

Rétvári: A Belügyminisztériumhoz tartozó szervek munkatársai azért dolgoznak, hogy mások karácsonya biztonságos legyen

A Belügyminisztériumhoz tartozó szervek munkatársai azért dolgoznak, hogy mások karácsonya biztonságos legyen – mondta a tárca parlamenti államtitkára a minisztérium karácsonyi ünnepségén hétfőn.

Rétvári: A Belügyminisztériumhoz tartozó szervek munkatársai azért dolgoznak, hogy mások karácsonya biztonságos legyen
Az államtitkár külön köszöntötte a nagycsaládosai közül azokat, akik 8 vagy több gyermeket nevelnek, illetve a szolgálatteljesítés során elhunytak hozzátartozóit
Fotó: MH/Purger Tamás

Rétvári Bence köszöntötte a minisztérium irányítása alá tartozó szervek nagycsaládosai közül azokat, akik 8 vagy több gyermeket nevelnek, illetve a szolgálatteljesítés során elhunytak gyermekeit és özvegyeit. A családoknak a minisztérium vezetői személyesen nyújtottak át ajándékokat.

Az államtitkár hangsúlyozta: a nap folyamán több olyan család is a minisztérium épületében tartózkodik, amelynek tagjai számára a Belügyminisztérium a második otthon. „Karácsonykor, amikor mindenki igyekszik békességben együtt tölteni az időt a családdal, gondoljunk azokra is, akik a mindennapok biztonságáért dolgoznak!" – kérte.

Rétvári Bence hozzátette, akik belügyminisztériumi hivatást választanak, rendőrként, orvosként, szociális dolgozóként a karácsonyi időszakban is azért dolgoznak, hogy mások nyugodt körülmények közt ünnepelhessenek. Külön megköszönte azok szolgálatát, akik karácsonykor is dolgozni fognak.

Azt mondta, a karácsony a megváltás üzenete, és reméli, hogy békét hoznak az ünnepek.

Az ünnepséget megelőzően Korda György és Balázs Klári szórakoztatta a közönséget.

Kapcsolódó írásaink