Belföld

MTVA: Ismét hazudik Hadházy Ákos

A televíziós újságíró szakma része, hogy a hiteles tájékoztatás érdekében egy-egy hosszabb esemény teljes ideje alatt a helyszínen tartózkodnak a stábok

Sokadik alkalommal nem mond igazat Hadházy Ákos, amikor azt állítja, hogy reggeltől estig kamerázza a közmédia az MTVA gyártóbázisa előtti kempingezését – olvasható a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) Sajtó és Marketing Irodájának hétfőn kiadott közleményében.

MTVA: Ismét hazudik Hadházy Ákos
Hadházy Ákos az MTVA előtt
Fotó: Facebook/Hadházy Ákos

Az MTVA rámutat: ezzel szemben az igazság az, hogy a stáb mindössze Hadházy Ákos hírérték szempontjából értékelhető performanszait, aktivitásait dokumentálja annak érdekében, hogy adott esetben a köztudottan olcsó politikai balhék gerjesztésében érdekelt képviselő valótlan állításait egyértelműen cáfolhassa.

A közleményben kiemelik: a televíziósújságíró-szakma része, hogy a hiteles tájékoztatás érdekében egy-egy hosszabb esemény teljes ideje alatt a helyszínen tartózkodnak a stábok.

Hadházy Ákos kirohanása a közmédia ellen egyértelmű bizonyítéka annak, hogy számára kellemetlen, ha nem tud akadálytalanul hazudni – áll az MTVA közleményében.

Kapcsolódó írásaink