Belföld

Orbán Viktor: Visszaadjuk a honvédség tettrekészségét

Szükségünk van hazájukat szolgálni akaró katonákra – jelentette ki vasárnap közösségi oldalán Orbán Viktor. Emlékezetes, a miniszterelnök szombaton az önkéntes katonai szolgálatot vállalók eskütételén aláhúzta, most olyan időket élünk, amikor jó okunk van komoly veszélyeket felfedezni az ország határainál.

Orbán Viktor: Visszaadjuk a honvédség tettrekészségét
Számítunk a Magyar Honvédségre
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Visszaadjuk a Magyar Honvédség megbecsülését, önbecsülését, szervezettségét és tettrekészségét – írta vasárnap közösségi oldalán Orbán Viktor. A miniszterelnök aláhúzta, szükségünk van hazájukat szolgálni akaró katonákra.

Objektum doboz

Emlékezetes, a kormányfő szombaton az önkéntes katonák eskütételén és a Lynx harcjárművek bemutatóján egyebek mellett arról beszélt, olyan időket élünk, amikor jó okunk van komoly veszélyeket felfedezni az ország határainál, ilyen a háború, és az, hogy Nyugatról fegyverek áramlanak a frontra. Hozzátette, ideje feléleszteni magunkban a katonaszellemet, mert az a nép, amely nem képes erre, „a jövőben bizonyosan elbukik majd”.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom