Belföld

CÖF: Kiutat keres a labirintusból a baloldal

Selyemzsinórt küldött a bukott miniszterelnök, Gyurcsány Ferenc vezette DK a többi ellenzéki pártocskának az árnyékkormány létrehozásával – közölte szerdán a CÖF–CÖKA. Hozzátették, a formációnak a magyar polgárok többsége szerint a szégyenpadon lenne a helye.

CÖF: Kiutat keres a labirintusból a baloldal
A Békemenet résztvevői az első pillanattól elítélték a háborút
Fotó: MH

A bukott miniszterelnök, Gyurcsány Ferenc agyszüleménye az árnyékkormány, amellyel megajándékozta feleségét, Dobrev Klárát – közölte szerdán a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖF–CÖKA) kuratóriumának elnöke. Mint Csizmadia László fogalmazott, a baloldali formációk a politikai labirintusból keresik a kiutat úgy, hogy elfogadott vezérük kolomppal a nyakában – ahelyett, hogy elbujdosna, továbbra is – az élükön csörömpöl. A magát „éceszgébernek” tartó bukott miniszterelnök állandóan „készül”, nem látja be, hogy ebben az országban ő már pótvizsgát nem tehet.

Felejthetetlen tettei, a Kádár-korszakhoz hasonlóan, az országrontók közé emelték – fogalmaz a CÖF–CÖKA. Emlékeztetnek arra is, amihez nyúlt, ott kő kövön nem maradt. A magyar polgárok többsége szerint a szégyenpadon lenne a helye – ezzel szemben az elmúlt tizenkét évben semmit sem tanult, de felejt. Emlékezetkiesése egyedülálló – írják. A porcelánboltba bekerülő elefánt sem okozhat annyi kárt, mint a bukott politikus és miniszterelnök az általa bitorolt időszakban.

Gyurcsány vagy neje, mindegy, nyolc éven át rendezett cirkuszuk pótolhatatlan veszteséget okozott hazánknak, s az általuk kínált „új” forrás tudjuk, hogy szennyezett, nemhogy folyó nem lesz, de patak sem – írta Csizmadia László. A legitim kormány és polgárságunk nagy többségének feladata, hogy az úgynevezett árnyékkormány fondorlatos, hazug megnyilvánulásaira korrekt válaszokat adjon.

A CÖF–CÖKA szellemi honvédői üzenik „készülünk”. Civil szakértői kabinetünk tükröt állít az eltorzított, hazugságokkal spékelt, általuk igazságnak tálalt, pártpolitikai érdekeket szolgáló zavaros felvetésekre. Az őszödi beszéd folytatására nincs szükségünk – tette hozzá az elnök.

Kapcsolódó írásaink