Belföld

A baloldal azt vallja, Brüsszel minden előtt

Szóvitézek szórják a sebhintőport az EU elsietett, előzőleg alig megvitatott ötletére, az olajembargóra. Horn Gábor elfogadhatatlannak tartja a magyar rendszámmal rendelkező autósokra érvényes benzinárstopot - írja a CÖF-CÖKA sajtóközleménye.

A baloldal azt vallja, Brüsszel minden előtt
Horn Gábor, Gyurcsány volt államtitkára
Fotó: MH

A Civil Összefogás Fórum vezetősége úgy fogalmaz: Gyurcsány volt államtitkárának a vizitdíj bevezetése elfogadhatóbb lenne. Szerinte nem lehet megkülönböztetni az európai állampolgárokat, de nem is erről van szó, hanem kétféle benzinárról.

Nyilatkozza, hogy morálisan vállalhatatlan az uniós szankciók kritizálása. Könnyedén teheti, mert nem felelőse az állami költségvetésnek. Azt mondja, ő piacpárti. Örvendünk, lehet Burgenlandban tankolni - teszik hozzá.

A magyar kormány április 3-án arra kapott megbízást, hogy észszerű gazdaságpolitikával segítse az emberek életét, az adófizetők pénzét a magyar lakosság javára fordítsa. Aki külföldre autózik, az ottani sokszor kétszeres benzinárakat fizeti, ezzel gazdagítva az adott állam költségvetési bevételeit - emlékeztetnek.

A magyar választók nem véletlen bízták az országot a Fidesz-KDNP kormányzására, az a döntés, hogy a külföldről érkező „benzinturizmust” vissza kell szorítani, egyértelműen támogatható. Horn Gábor izmos globalista szemlélete szerint jobb „kis-gyurcsánynak” lenni, mint a gondoskodó kormányzás mellé állni. A DK-s Dávid Ferenccel egybecsengő kijelentései mindkettőjük szerint egyet jelent, Brüsszel minden előtt - véli a CÖF-CÖKA.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom