Belföld

Borbély Ádám: Hadházy pénzforrásnak használja szavazóit

Hadházynak esze ágában sincs az Országgyűlésben képviselni a zuglóiak érdekeit, csupán a fizetését kívánja felvenni

Én a parlamentbe csak a legszükségesebb esetben fogok bejárni, hiszen semmi értelme nincs ott szónokolni – írta közösségi oldalán Hadházy Ákos, aki hétfőn letette képviselői esküjét a parlamentben. Borbély Ádám, Zugló fideszes elnöke a Magyar Hírlapnak kiemelte, ez teljes mértékben elfogadhatatlan és felháborító, mindezt szemrebbenés nélkül teszi, sőt még rá is tesz pár lapáttal akkor, amikor kijelenti, hogy a zuglóiak tudták, hogy kerülni fogja a munkát, amikor megválasztották.

Borbély Ádám: Hadházy pénzforrásnak használja szavazóit
Hadházy Ákos továbbra sem kíván rendszeresen bejárni a parlamentbe
Fotó: MH/Hegedüs Róbert

Azzal, hogy Hadházy Ákos hónapokkal később letette az esküjét semmi nem változott, folytatja a hazudozást és a vak gyűlöletre építő hergelést, ahogy azt eddig is tette – nyilatkozta a Magyar Hírlapnak Borbély Ádám, a zuglói Fidesz elnöke. A politikus hozzátette, mint kiderült, az eskütétel után sietve távozott is a Parlamentből, amiből jól látszik, hogy a hitszegő Hadházynak esze ágában sincs az Országgyűlésben képviselni a zuglóiak érdekeit, csupán a fizetését kívánja felvenni. Ez teljes mértékben elfogadhatatlan és felháborító, mindezt szemrebbenés nélkül teszi, sőt még rá is tesz pár lapáttal akkor, amikor kijelenti, hogy a zuglóiak tudták, hogy kerülni fogja a munkát, amikor megválasztották – fűzte hozzá.

Borbély Ádám elmondta, érdemes feltenni a kérdést, hogy vajon hogyan fogja képviselni a mindenhonnan kiutált, ezért most független képviselő a zuglóiak érdekeit az MTVA épülete előtt, a Kunigunda utcában. Vajon tudja, hogy a tévészékház a harmadik kerületben van, nem pedig Zuglóban? – tette fel a kérdést a politikus.

Megjegyezte, a zuglóiak sajnos már évek óta saját bőrükön tapasztalhatják, hogy milyen az, amikor egy politikus csupán ugródeszkának használja a kerületüket, elég csak Karácsony Gergelyre, Szabó Rebekára vagy Horváth Csabára gondolni, aki legutóbb el is határolódott Zuglótól és a zuglói MSZP-től. A kerület lakói most a nyakukba kaptak egy Hadházy Ákost, aki pedig már nyíltan ki is mondja, hogy ő bizony nem fog a zuglóiakért dolgozni, hanem most is a fideszesek és a hozzá képest másként gondolkodók ellen fog egyszemélyes háborút folytatni – húzta alá. Hozzátette, nehéz még egy olyan választókerületet találni, ahol a megválasztott képviselő ennyire nyíltan használja a szavazóit egyszerűen csak pénzforrásnak.

Fontos látni azt is, hogy a magát nagy „korrupcióvadásznak” identifikáló Hadházy még mindig nem szólalt meg a zuglói elvbarátainak korrupciógyanús ügyleteiben sem, ebből is látszik, hogy ez a magára aggatott titulus is hazugság. Ideje, hogy ez minél többen felismerjék, mert Zuglónak igenis szüksége volna valódi képviseletre – hívta fel a figyelmet a kerület fideszes elnöke.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom