Belföld

A Zuglói MSZP nyíltan támadja Hadházyt

A kerületben egyre nagyobb az elégedetlenség a politikussal szemben

Sajnos Zuglóért és az itt élő emberekért semmit nem tett az elmúlt öt hónapban – írta a zuglói MSZP a hivatalos Facebook-oldalán. Egyre többen elégedetlenek Hadházy Ákossal, a kerület megválasztott, de az esküt le nem tevő képviselőjével.

A Zuglói MSZP nyíltan támadja Hadházyt
Hadházy Ákos
Fotó: MH

Milliókat tarhált össze, amivel a mai napig nem számolt el, nem tudjuk mire költötte el a zuglóiak pénzét – folytatta a posztját a zuglói MSZP. Hozzátették, bíznak benne, hogy a NAV majd elszámoltatja. Emlékeztetnek, Hadházy olyan dolgokkal viszont foglalkozott, amihez semmi köze nincs, addig kavart az időközi önkormányzati választás kapcsán, amíg nyolc év után először a baloldal egyik fellegvárában az ellenzék vereséget szenvedett a Fidesztől.

Borbély Ádám, a zuglói Fidesz elnöke a Magyar Hírlapnak kifejtette, Hadházy Ákos zuglói „munkája” továbbra is kimerül abban, hogy a helyi MSZP-vel háborúzik, és igyekszik Tóth Csabát kitúrni a kerületből. Hozzátette, Zugló a baloldali belharc egyik kiemelkedő színtere lett, azonban ezzel csakis a kerület polgárai veszítenek. Miközben a baloldali vezetés el van foglalva a Hadházy Ákos ellen folytatott harccal és fordítva, addig a fontos kerületi ügyekről elterelődik a figyelem – hívta fel a figyelmet a politikus. Kiemelte, elég csak a kerület karbantartását megfigyelni, jól látható, hogy több fő útvonal mellett a parkoló autókat méteres gaz választja el egymástól, de számtalan ponton fellelhetünk kiszáradt, magára hagyott fákat, és szabadon burjánzó parlagfüvet is. Megjegyezte, Hadházy nem adja fel, teljesen nyilvánvaló, hogy ő is akar azokból a bizonyos „zuglói tortaszeletekből”, amik megannyi baloldali elődjének jutottak. Ő sem különb azoknál a baloldali politikusoknál, akik egyszerűen ugródeszkának és kifizetőhelynek használják a kerületet, legyen szó akár Karácsony Gergelyről vagy Szabó Rebekáról. „Nekünk zuglóiaknak azonban már nagyon elegünk van ebből" – fűzte hozzá Borbély Ádám.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom