Belföld

Hadházy Ákos turistaként bolyong a Parlamentben

Zugló megválasztott, de az esküt le nem tett képviselője továbbra sem találja a helyét

„Vettem egy belépőt, és egy olasz turista csoporttal együtt megtekintettem az Országházat” – írta Facebook-oldalán Hadházy Ákos. Borbély Ádám, a Fidesz zuglói elnöke a Magyar Hírlapnak kiemelte, hogy a XIV. kerület megválasztott, de az esküt le nem tett képviselőjének egyéb dolgai is lennének. 

Hadházy Ákos turistaként bolyong a Parlamentben
Zugló esküt nem tett képviselője az előző ciklusban sem járt be az országgyűlésbe
Fotó: MH/Török Péter

Hadházy Ákos maga döntött úgy, hogy egyedüliként nem teszi le képviselői esküjét, és ezért most ugyanúgy nem vállalja a felelősséget, mint soha semmiért – reagált Borbély Ádám, a Fidesz zuglói elnöke portálunknak. A politikus hozzátette, a magyar politika Ephialtésza mindenkit elárulhat, mindenkit hátba támadhat és bármilyen szabályt megszeghet.

Kiemelte, tragikus, hogy ilyen emberek a Fidesz-ellenes gyűlöletkeltésnek és a helyi sajátosságú „osztályharcnak” köszönhetően simán megválasztásra kerülhetnek nálunk. Zugló tényleg többet érdemelne! – hangsúlyozta a politikus. 

„Azt javaslom Hadházynak, hogy ne csak aktuális politikai ellenfeleinek, Tóth Csabának a szennyesét teregesse ki, hanem nyissa ki a száját akkor is, amikor a saját aktuális, momentumos, civil zuglós szövetségesei viselt dolgairól van szó. Lenne miről beszélnie! Hogy erre várhatunk, az maga a »kész átverés show«” - mondta a fideszes politikus.

Kapcsolódó írásaink