Belföld

A genderideológia veszélyeiről szóló kötetet mutatott be az Alapjogokért Központ

A gendermozgalom célja a társadalom szövetének megsemmisítése a könnyen kormányozható, tökéletes fogyasztókká alakított individuális emberek megteremtése által – jelentette ki Birgit Kelle vasárnap Budapesten. A német író legújabb művét az Alapjogokért Központ jelentette meg.

A genderideológia veszélyeiről szóló kötetet mutatott be az Alapjogokért Központ
Brigit Kelle: A gendermozgalom célja a társadalom szövetének megsemmisítése
Fotó: Wikipedia

A genderpropaganda probléma és nem megoldás – fogalmaz legújabb könyvében Brigit Kelle. A német író művének vasárnap Budapesten zajlott bemutatóján egyebek mellett arról is beszélt, a gendermozgalom célja a társadalom szövetének megsemmisítése – s ezt a könnyen kormányozható, tökéletes fogyasztókká alakított individuális emberek megteremtése által kívánja elérni.

Az Alapjogokért Központ gondozásában megjelent könyvben a szerző egyebek mellett arról ír, ha összezúzzuk a természetes nőt és a természetes férfit, akkor összezúzzuk a családot. Ezzel pedig összezúzzuk az emberek szociális hálóját, amely a társadalom összetartó ereje. Ha pedig elvágjuk az egyént minden emberi kapcsolattól, akkor elvágjuk a történelemtől és a múlttól is.

A szerző a bemutatón arról is beszélt, olyan nyelven kívánta megírni a könyvét, amely az átlagemberek számára is érthető.    Kiemelte, szeretné leleplezni, hogy a genderideológia nem a női jogokról, a nemek közötti egyenlőségről szól, hanem a női kategória lerombolásáról, a nők jogainak eltiprásáról. Szerinte a legnagyobb probléma, hogy a gendermozgalom mára már a gyermekek identitásának lerombolásán keresztül próbálja megváltoztatni a társadalmat, ebben pedig a transzmozgalmak a legaktívabbak.

Tárkányi Eszter, a központ elemzője azt mondta, a helyzet oda jutott, hogy meghurcolják a teremtés ténye mellett kiálló embereket, azokat, akik kimondják, hogy csak két nem létezik. Továbbá nyugaton az oktatási intézmények egy jelentős része mára genderátnevelő táborrá vált – fogalmazott. Hozzátette, ha balliberális kormány kerülne hatalomra Magyarországon, akkor mindent megtenne azért, hogy törvényi szintre emelje a genderideológiát.

A háromszáz oldalas kötet megvásárolható az Alapjogokért Központnál és könyvesboltokban is kapható.
  

Kapcsolódó írásaink