Belföld

Október 2-án időközi önkormányzati választások lesznek a II. kerületben

Fürjes Balázs: Ráfordultunk a véghajrára, én is besegítek a II. kerületi Fidesz-csapatnak a kampányba

„Jó napot kívánok! Fürjes Balázs vagyok, és azért telefonálok, mert október 2-án időközi önkormányzati választások lesznek a II. kerületben, és szeretném a figyelmébe ajánlani Bálványkövi István barátomat, a Fidesz–KDNP képviselőjelöltjét.” Ma épp a kerületi telefonközpontból hívtuk végig a támogatóinkat – írja közösségi oldalán Fürjes Balázs

Október 2-án időközi önkormányzati választások lesznek a II. kerületben
Fürjes Balázs Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkár
Fotó: Facebook/Fürjes Balázs

„Egy jó önkormányzati képviselő mindig a helyi közösség motorja, hisz az egyszerű, praktikus megoldásokban, és segít intézni az ott élők ügyes-bajos dolgait.

Bálványkövi István barátom amellett, hogy egy ízig-vérig budai polgár, és jól ismeri a Millenáris, Mechwart liget és Marczibányi tér környékét, elkötelezett, dolgos, kíváncsi az övétől eltérő véleményekre, és ami a legfontosabb: nem ijed meg attól, ha egy kihívással találja magát szemben.

Jól ismerem Istvánt: minden olyan tulajdonság megvan benne, ami egy jó önkormányzati képviselőben szükséges. A II. kerületiek számára ő a legjobb választás, október 2-án kérem, támogassák a szavazatukkal! Hajrá, Buda!” – írja az államtitkár.

Kapcsolódó írásaink

Összeomlásban reménykednek Gyurcsányék

ĀNem támogatta a katát a baloldal, most krokodilkönnyeket hullatnak érte, de már a saját szavazóik sem bírják a szövegüket, a hétvégi választásokon ismét begyűjtöttek pár piros lapot. Nem sokat, csak ahány helyen elindultak – állapította meg Fürjes Balázs