Belföld

Ismét remekelt a Karácsony-féle városvezetés

Kontár munkát végeztek a dolgozók a „felújított” Blaha Lujza téren. Egyrészt hiányos a burkolat, másrészt a kövek sem egyforma színűek. Sajnos nem csak itt alkot(ott) nagyot a Karácsony-féle baloldali városvezetés...

Ismét remekelt a Karácsony-féle városvezetés
Hiba a mátrixban
Fotó: Metropol

Botrányos állapotokra hívta föl a figyelmet hétfői cikkében a Metropol. Mint az orgánum által közölt videóból kiderül, a Blaha Lujza téren igencsak elszabta a Karácsony-féle városvezetés által alkalmazott vállalkozó a térkövezést. Az ugyanis egy dolog, hogy a burkolat nem ér össze, de a színek terén sem sikerült egységes formára bukkanni.

Úgy tűnik, a baloldali főpolgármester, Karácsony Gergely és munkatársai nem mérték fel előre alaposan a munkálatokat és a szükségleteket sem. A legújabb számítás szerint ugyanis durván száztíz millió forinttal többe kerül a terület átszabása, miután az ásás során kiderült hogy a 4-es, 6-os villamosok áramellátását biztosító földkábelek enyhén szólva csapnivaló műszaki állapotban vannak, így azokat az életveszély elkerülése okán sürgősen ki kell váltani.

Szomorú, de Budapest jelenlegi, többségi baloldali vezetése mintha folyton azt keresné, hol képes megkeseríteni a polgárok életét. A sor a rakpartok lezárásától a Csömöri úti felüljáró tragikomikus „rendbetételén” át egészen a nagykörúti és belvárosi hajmeresztő forgalomrendezésig tart – s még hol van a ciklusuk vége?

Kapcsolódó írásaink

Dugódíj ötlet újratöltve

ĀIsmét egy zavaros elképzelés, amellyel a Karácsony Gergely okozta káoszban az autósokat büntetné a főváros