Belföld

Ez a színtársulat tereli el a figyelmet az őszödi beszédről

A Gyurcsány trükkök egyike alapján létrehozott, Dobrev Klára által vezetett árnyékkormány szerint kötelessége Orbán Viktor megbuktatása. A terv 24 órán belül orra bukott. Gyurcsány őszödi beszédének évfordulóján a megalakított színtársulat első feladata elterelni a figyelmet az ördögi beszédről – közölte a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány.

Ez a színtársulat tereli el a figyelmet az őszödi beszédről
A választók világossá tették: nem kérnek Gyurcsányékból
Fotó: MH/Hegedüs Róbert

Dobrevék mára várták befektetett munkájuk eredményét azt, hogy az Európai Bizottság és a magyar kormány közötti egyeztetés zátonyra fusson. Ez úgy sem sikerült, hogy az ellenzéki EP képviselőink elárulták a magyar embereket, és a jogilag is nekünk járó uniós pénzek teljeskörű visszatartására szavaztak az időzített, párttársaik által szervezett, jogállamiságunk megkérdőjelezését vitató eljárásban. Kormányunk józan kompromisszumok mentén utat mutatott miként lehet szakmailag megvitatott különböző jogi álláspontok között megoldást találni. A már látható konszenzus a szövetség rendszerének gyengítése helyett az EU-t erősíti – olvasható a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány közleményében.

 Felelet érkezett arra is, hogy az Európai Bizottság nem segítheti bármely demokratikusan megválasztott, legitim szövetséges állam kormányának megpuccsolását. Így aztán az alapító ősatyák nem forgolódnak sírjukban, hiszen akaratuk teljesül, minden időben konszenzussal létrehozható az egységes fellépés, a romboló vétók elkerülhetők.
Civil társadalmunk ilyen helyzetekben üdvözli a békés megoldásokat – nyomatékosították.

Ugyanakkor vallják, hogy „a farkasétvággyal hatalomra éhes, szemlőhegyi elorozott villában tobzódó Apró-Dobrev-Gyurcsány família”, szerény számú követőikkel sem kerülhet kormányra. Az április 3-ai országgyűlési választások egyértelmű üzenete, hogy a Gyurcsány Ferenc-féle politika elvérzett, felelős kártevői a választók emlékezetében halhatatlanná váltak. 

Láthatóvá tették ismét, hogy múltjukból, az elmúlt 12 évből sem tanultak – zárul a közlemény.

Kapcsolódó írásaink

Baljós árnyak

ĀDobrev Klára bemutatta „árnyékkormányának” tagjait. Listája tele van a múlt kísérteteivel.

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom