Belföld

Fidesz: Gyurcsány akar visszatérni

A Fidesz értékelése szerint az egész baloldali választási kampány egy színjáték volt

Gyurcsány Ferenc akar visszatérni a hatalomba – kommentálta a Fidesz azt, hogy Dobrev Klára (DK) hétfőn bemutatta árnyékkormánya tagjait.

Fidesz: Gyurcsány akar visszatérni
Képünk illusztráció
Fotó: Facebook

„Mi rég megmondtuk, és most már nem is leplezik: Gyurcsány Ferenc a vezér a baloldalon, és Gyurcsány akar visszatérni a hatalomba, méghozzá a saját embereivel” – írta a nagyobbik kormánypárt az MTI-hez eljuttatott közleményében.

A Fidesz értékelése szerint az egész baloldali választási kampány egy színjáték volt, akkor is végig Gyurcsány irányított, és Gyurcsány akart visszatérni a hatalomba.

A közleményben hangsúlyozták: Gyurcsányék már megmutatták, hogy kormányoznak, tönkretették az országot, a magyar gazdaságot, a csőd szélére és tömeges munkanélküliségbe juttatták Magyarországot, elszegényítették, sorozatos megszorításokkal, adó- és rezsiemelésekkel sújtották a magyar családokat.

Ahogy arról már korábban beszámoltunk: bukott politikusokkal, az MSZP–SZDSZ-kormányok egykori tagjaival van tele a Gyurcsány-párt árnyékkormánya, amit Dobrev Klára vezet.

A Fidesz most az MTI-hez eljuttatott közleményében reagált az árnyékkormányra, amely olyan neveket vonultat fel, mint Molnár Csaba, Oláh Lajos, Gy. Németh Erzsébet, Vadai Ágnes vagy éppen Arató Gergely.

Kapcsolódó írásaink

Baljós árnyak

ĀDobrev Klára bemutatta „árnyékkormányának” tagjait. Listája tele van a múlt kísérteteivel.

A dobrevi árnyékkormány árnyai

ĀA családi vállalkozásként működő Demokratikus Koalíció családanyája, Gyurcsányné Dobrev Klára kibontotta a beharangozott árnyékkormány koncepcióját