Belföld

Latorcai Csaba: A kereszténység ma már nem alapvető érték Európában

A kereszténység ma már nem alapvető érték Európában, Magyarország azonban – mint ahogy az elmúlt évszázadok során sokszor – kitart, egyik legfőbb őrzője marad a keresztény értékeknek – hangoztatta a Miniszterelnökség Területfejlesztési Minisztériuma Hivatalának parlamenti államtitkára a Keresztény Értelmiségiek Szövetségének kongresszusán szombaton, Budapesten.

Latorcai Csaba: A kereszténység ma már nem alapvető érték Európában
Latorcai elmondta, Magyarország, mint ahogy az elmúlt évszázadok során sokszor kitart a keresztény értékek mellett
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Latorcai Csaba kiemelte: A kormány kiáll a gyermekek és a hagyományos családmodell mellett, felelősséget vállal a határon innen és túl élő közösségek jövőjéért.

Az államtitkár rámutatott arra, hogy a kormány az elmúlt több mint tíz év alatt biztonságot teremtett és fejlődési pályára állította az országot, a gazdasági teljesítményt úgy növelte, hogy közben a károsanyag-kibocsátást csökkentette. Erre a világon mindössze 21 ország volt képes – fűzte hozzá.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom