Belföld

Gyurcsányék mindig is ellenezték a rezsicsökkentést

Gyurcsányék „zsigerből” elutasítják a rezsicsökkentést, mindig is ellene voltak, inkább a multikat támogatják - mondta a KDNP frakciószóvivője szombati videónyilatkozatában.

Gyurcsányék mindig is ellenezték a rezsicsökkentést
Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke, bukott miniszterelnök az Országgyűlésben
Fotó: MH/Purger Tamás

Nacsa Lőrinc kifejtette: 2010 előtt a magyarok fizették Európa legmagasabb rezsiköltségét, ami többé nem fordulhat elő.
„Gyurcsány a kezdetektől, 2013-tól támadja a rezsicsökkentést, mert szerinte egy jól működő gazdaságban kell a haszon. Azt is mondták, hogy szerintük átverés a rezsicsökkentés és meg sem történt. Ők inkább a multik extraprofitja miatt aggódnak, nem a magyar emberek megélhetéséért” - fogalmazott a politikus.

Hangsúlyozta: ha most Gyurcsányék kormányon lennének, akkor eltörölnék a rezsicsökkentést, utat nyitva a világpiaci - most nagyon magas - áraknak.

Ezért támadják most is „zsigerből” a rezsivédelmi alapot, az extraprofitra kivetett különadót és a kormány magyar embereket védő politikáját - mondta Nacsa Lőrinc, hozzátéve, nem fogják hagyni, hogy Gyurcsány Ferenc terve megvalósuljon, meg fogják védeni a rezsicsökkentést.
 

Kapcsolódó írásaink

Karácsonyt partnerei és ígéretei is szorongatják

ĀTeljesen elveszítette lába alól a talajt Karácsony Gergely Budapest főpolgármestere, miközben próbálja szürreális ígéreteit betartani, addig a várost vezetését és őt is túszul ejtette a DK és a Momentum hadakozása

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom