Belföld

Deutsch: A telitalálat –13+1 pont a baloldal megsemmisítő vereségéről

Deutsch Tamás, a Fidesz EP-frakcióvezetője 13+1 pontban foglalta össze a baloldal választási kudarcát a Facebookon közzétett bejegyzésében kedden.

Deutsch: A telitalálat –13+1 pont a baloldal megsemmisítő vereségéről
Deutsch Tamás
Fotó: MH

A politikus az alábbi módon összegezte a történteket:

1. Az eredményjelző soha nem hazudik: azért szenvedett történelmi vereséget a baloldal, mert a Fideszre rengetegen, rájuk viszont nagyon kevesen szavaztak. A hatalom a népé.

2. A Fidesznek több mint 2/3-a lett, a baloldalnak 30%-a sincs.

3. A baloldali összefogás pártjai a saját előválasztásukat sem tudták megnyerni.

4. A baloldalon katasztrofális szereplésük után sokat beszélnek, de semmit nem mondanak, és semmiért sem felelősek. Utólag viszont már mindannyian előre látták a vereséget. A baloldal ott folytatja, ahol az április 3-i vereségük ellenére sem hagyták abba.

5. A baloldalnak évtizedek óta még a baloldalról is torz képe van.

6. A “haladó éttermiség” (copyright by Megadja) tokkal-vonóval hátra megy, nem előre. Súlyosan.

7. Akiket nem értesz és nem is akarsz megérteni, akikkel ráadásul tiszteletlen vagy, lenézed és sértegeted őket, azok szavazataira hiába számítasz. Április 3-a ”a gombák” (copyright by Márki-Zay) csendes forradalma volt.

8. A baloldal az őszödi beszéd nyilvánosságra kerülése óta az összes országgyűlési, önkormányzati, európai parlamenti választást és valamennyi országos népszavazást is elvesztette. Ez nem hét, ez már legkevesebb 16 szűk esztendő.

9. A globalista áfium ellen bizony van orvosság: a minket összekötő nemzeti szálak megerősítése, a nemzeti építkezés (copyright by Szájer). Ez a siker receptje.

10. A gyűlölet nem pálya.

11. A nagy Gyurcsány mára Mini Feri lett.

12. A Jobbik csupán karlendítő erő.

13. Az anya nő, az apa férfi, a baloldal pedig még ebben a kérdésben is telefonos segítséget kér Brüsszeltől.

+ 1. Márki-Zay Péter egy feketeöves politikai lúzer. Totális bukása semmit nem tesz meg nem történtté. Hogy miért ő lett a kapitányuk? Mert a baloldal mostani állapotában pont őt érdemli: zsák a foltját. Előre megmondtuk.

Objektum doboz

Kapcsolódó írásaink

Gyurcsánytól nem tud szabadulni a baloldal

ĀHétértékelő. A DK-elnök irányvonalát követheti a Jobbik és az LMP is, míg az MSZP megosztott marad, a Momentum túl gyenge, a fővárosban a párbeszédes Karácsony kezét is fogja

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom