Belföld

Varga Judit: Teljes gőzzel előre!

Ha valahol, akkor a királyok városában tudják igazán, mi is a választások valódi tétje! - fogalmazott közösségi oldalán Varga Judit igazságügyi miniszter.

Varga Judit: Teljes gőzzel előre!
Varga Judit igazságügyi miniszter, Vargha Tamás államtitkár (b) és Cser-Palkovics András polgármester (j) Székesfehérváron
Fotó: Facebook / Varga Judit

Az igazságügyi miniszter Vargha Tamás államtitkár úr és Cser-Palkovics András polgármester úr meghívására Székesfehérváron beszélgetett helyi aktivistákkal a választások tétjéről, valamint megköszönte kitartó és lelkes munkájukat.

„Székesfehérváron hatalmas fejlesztések valósultak meg mind a gazdasági, mind pedig a kulturális szektorban. A város történelmi fénye azonban hamar eltűnne, ha a baloldali politika lépne az eddigi keresztény konzervatív szemlélet helyébe.” - hangsúlyozta Varga Judit.

Ne hagyjuk, hogy a Gyurcsány-féle baloldal újra kiárusítsa és hatalmas adósságokba verje hazánkat, miközben a magyar emberek életére fittyet hányva vonulna háborúba - tette hozzá.

„Már csak 17 nap! Folytatni kell a munkát, hogy április 3-án megvédhessük eddig elért eredményeinket. Most, a hajrában a legnehezebb, de pont ilyenkor kell rátenni még egy lapáttal, mikor még egy házba bekopogtatunk, még egy csengőt megnyomunk, mert csak így fogunk tudni elhozni magunkkal még egy embert.” - folytatta az igazságügyi miniszter.

Hozzátette: Ebben a lendületben rejlik a mi közösségünk igazi ereje.

Teljes gőzzel előre! - írta közösségi oldalán Varga Judit.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom