Belföld

„A baloldal igazi feladatot adott a saját kamu vizsgálóbizottságának”

Ha már a baloldal 2020-ban létrehozta a múltfeltáró bizottságát, akkor most foglalkozzon a budapesti parkolási rendszer kapcsán a zuglói korrupciógyanús esetekkel! - hívta fel a figyelmet Facebook-oldalán a Fidesz Budapest.

„A baloldal igazi feladatot adott a saját kamu vizsgálóbizottságának”
Szervezett baloldal: Karácsony Gergely, Zugló volt polgármestere, Horváth Csaba jelenlegi polgármester és Tóth Csaba, a választási körzet országgyűlési képviselője
Fotó: MH / Hegedüs Róbert

A Fidesz Budapest emellett javasolja, hogy Tóth Csabát, Horváth Csabát, Molnár Zsoltot és Baja Ferencet is hívják meg, hogy elmondhassák hogyan működött a sajtóban olvasható parkolási maffia. Erről Bagdy Gábor írt levelet Havasi Gábor momentumos politikusnak, a vizsgálóbizottság elnökének - olvasható.

Objektum doboz

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom