Belföld

Márki-Zay ismét a határon túli magyarokat támadja

Márki-Zay Péter, a baloldali főjelölt ismét a határon túli magyarokat támadja - hangsúlyozta közösségi oldalán Zsigmond Barna Pál, a Fidesz országgyűlési képviselője.

Márki-Zay ismét a határon túli magyarokat támadja
Márki-Zay Péter, Gyurcsány Ferenc kesztyűbábja ismét a határon túli magyarokat támadja
Fotó: MH/Hegedüs Róbert

A Gyurcsány-féle baloldal aktuális kapitánya legújabb kirohanásában nemes egyszerűséggel csalóknak bélyegzi a külhoni magyarokat, azzal vádolja őket, hogy a halottak nevében is szavaznak és megvonná tőlük a szavazati jogot.

„Ezen újabb megdöbbentő felvetése azon túl, hogy súlyosan alkotmányellenes, a gyurcsányi boszorkánykonyha hangulatát idézi, hiszen a baloldal 2004. december 5-i gyűlöletkampányához hasonlóan ki akarja zárni a nemzetből a külhoni magyarokat” - hívta fel a figyelmet Zsigmond Barna Pál.

„Miután a határon túli magyar elöljárók nem dőltek be Márki-Zay Péter mézes-mázos, hamis szavainak és a múlt héten napvilágra került polgármesteri levél alapján egyértelműen jelezték, hogy nem kívánnak vele találkozni, „Mini Feri” bosszút esküdött és hadat üzent a külhoni magyaroknak. Ahogy a határon túli magyarok, úgy az anyaországi magyarok sem kérnek a gyurcsányi megosztás politikájából. Elegünk van abból, hogy mindenfélének lehordja a nemzeti tábort.

Az áprilisi választásoknak a nemzet jövője szempontjából is hatalmas a tétje. Meg akarjuk őrizni az elmúlt tizenkét évben kialakult nemzeti egységet. Egyszer és mindenkorra a történelem süllyesztőjébe kell küldenünk a baloldali gyűlöletpolitikát!” - folytatta a Fidesz országgyűlési képviselője.

„Az április 3-i választás eredménye meg fogja határozni a magyar nemzet következő évtizedeit. Legyünk erősek, egységesek, álljunk ki a magyar nemzet érdekei mellett.

Előre menjünk, ne hátra!” - jegyezte meg Zsigmond Barna Pál.

Kapcsolódó írásaink