Belföld

Minden vitát vállalni kell a gyermekekért

Hollik István szerint Brüsszel és a Soros-hálózat azt akarja elérni, hogy engedjék be az óvodákba és az iskolákba az agresszív szexuális propagandát

A Fidesz szerint április 3-án a népszavazáson és az országgyűlési választáson is arról döntünk: megvédjük-e gyermekeinket, vagy hagyjuk, hogy a baloldal és Brüsszel rászabadítsa a magyar gyermekekre a szexuális propagandát.

Minden vitát vállalni kell a gyermekekért
A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint a szülők jogait meg kell védeni
Fotó: MH/Purger Tamás

Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója szerdai vi­deónyilatkozatában hangsúlyozta, hogy a Fidesz és a KDNP teljes mértékben egyetért a kormány Brüsszelnek küldött válaszával a gyermekvédelmi törvény ügyében. Kijelentette: a gyermekek védelme a legfontosabb és legszentebb ügy, ezért vállalni kell minden vitát. Úgy vélte: Brüsszel szándéka az, hogy rászabadítsa a szexuális propagandát a magyar gyermekekre, ezért tartják nyomás alatt Magyarországot azzal, hogy kötelezettségszegési eljárást indítottak.

Hozzátette: a hazánk elleni támadásban nemcsak Brüsszel vesz részt, hanem aktív szereplő a Soros-hálózat és a magyar baloldal is. Hozzátette: ők egyértelműen azt akarják elérni, hogy a szülőket megkerülve engedhessék be az óvodába és az iskolákba az agresszív szexuális propagandát. Megjegyezte: a baloldal kijelölt miniszterelnök-jelöltje többször egyértelművé tette, hogy el akarják törölni a gyermekvédelmi törvényt, és nem támogatják a gyermekvédelmi népszavazást sem.

Mint ismert, január közepén jelentette be Áder János kormányfő, hogy a gyermekvédelmi népszavazás az országgyűlési választásokkal egy napon, április 3-án lesz.

A hír hallatán több LMBTQ-, illetve „jogvédő” civil szervezet arra szólította fel szimpatizánsait, szavazzanak érvénytelenül, a Magyar Pszichiátriai Társaság és a Magyar Pszichológiai Társaság pedig nyolc hónappal a gyermekvédelmi törvény elfogadása után, január végén érezte úgy, hogy támadnia kell a törvényben foglaltakat. Amellett, hogy saját Facebook-oldaluk kommentjeit le kellett zárni, mert annyi szakmai és módszertani kritikát kapott, elismert szakemberek is rendre a közlemény szakmaiatlansága mellett álltak ki.

A napokban Uzsalyné Pécsi Rita neveléskutató, főiskolai tanár a Kossuth rádióban azt kifogásolta, hogy az állásfoglalás szerint a születéskor meghatározott nem biológiailag nem egyértelmű, ez azonban nem így van, egyetlen orvos sem játszik istent, a biológiai nem a kromoszómákon, a genetikán múlik, tehát eldől már a megtermékenyítés pillanatában. Szintén hiányos az állásfoglalásban a szexuális orientáció eredete, nem létezik ugyanis homoszexuális gén, amely kizárná, hogy a nevelés meghatározhatja a homoszexualitás kialakulását. Uzsalyné Pécsi Rita szerint az érzékenyítésnek nevezett programok keretében előzetes jogosítványok nélkül olvasnak mesét olyan témákban, amelyekről a tudományban sincs konszenzus.

Kapcsolódó írásaink

Varga Judit: Megvédjük gyermekeinket!

Ā„A kormány nevében szerdán elküldöm válaszunkat az Európai Bizottságnak a Gyermekvédelmi törvény miatt indított kötelezettségszegési eljárásban”

Társadalmi támogatás a gyermekvédelemnek

ĀA pedofilokra név szerint kereshető bűnügyi nyilvántartással eszközt kapnak a szülők, hogy megvédjék a gyermeküket – ezt a pedofilellenes törvénycsomag tette lehetővé