Belföld

Hollik: A baloldal rászabadítaná a szexuális propagandát a gyerekekre

A Fidesz szerint április 3-án a népszavazáson és az országgyűlési választáson is arról döntünk, hogy megvédjük gyermekeinket vagy hagyjuk, hogy „a baloldal és Brüsszel rászabadítsa a magyar gyermekekre a szexuális propagandát”.

Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója szerdai videónyilatkozatában hangsúlyozta: a Fidesz és a KDNP teljes mértékben egyetért a kormány Brüsszelnek küldött válaszával a gyermekvédelmi törvény ügyében.

Kijelentette: a gyermekek védelme a legfontosabb és legszentebb ügy, ezért vállalni kell Brüsszellel minden vitát.

Úgy vélte: Brüsszel szándéka az, hogy „rászabadítsa a szexuális propagandát” a magyar gyermekekre, ezért tartják nyomás alatt Magyarországot azzal, hogy kötelezettségszegési eljárást indítottak.

Hollik István hozzátette: a Magyarország elleni támadásban nemcsak Brüsszel vesz részt, hanem aktív szereplő a Soros-hálózat és a magyar baloldal is. Hozzátette: ők egyértelműen azt akarják elérni, hogy a szülőket megkerülve engedhessék be az óvodába és az iskolákba az „agresszív szexuális propagandát”.

Megjegyezte: a baloldal „kijelölt miniszterelnök-jelöltje” többször egyértelművé tette, hogy el akarják törölni a gyermekvédelmi törvényt, és nem támogatják a gyermekvédelmi népszavazást sem.

Kapcsolódó írásaink

Varga Judit: Megvédjük gyermekeinket!

Ā„A kormány nevében szerdán elküldöm válaszunkat az Európai Bizottságnak a Gyermekvédelmi törvény miatt indított kötelezettségszegési eljárásban”

Társadalmi támogatás a gyermekvédelemnek

ĀA pedofilokra név szerint kereshető bűnügyi nyilvántartással eszközt kapnak a szülők, hogy megvédjék a gyermeküket – ezt a pedofilellenes törvénycsomag tette lehetővé