Belföld

Fidesz: Már készen van a baloldal nyugdíjasokat megszorító csomagja

A baloldal nyugdíjasokat megszorító csomagja már most is kész van a színfalak mögött - mutat rá a Fidesz lapunkhoz eljuttatott szerdai közleménye, amelyben a nagyobbik kormánypárt az MSZP-s Korózs Lajos kampányígéreteire reagál.

Fidesz: Már készen van a baloldal nyugdíjasokat megszorító csomagja
Korózs Lajos hitegeti az időseket
Fotó: MH/Hegedüs Róbert

„Gyurcsány 2006-ban is kiszámíthatóságot és nyugdíjemelést ígért az időseknek, valamint azt, hogy nem lesz gázáremelés. Aztán a hazug kampányígéretek után a baloldal elvett az idősektől egyhavi nyugdíjat, háromszorosára emelte a gáz árát, bevezette a vizitdíjat és a kórházi napidíjat” - emlékeztetett a Fidesz, hozzátéve: a balos miniszterelnök-jelölt már kikotyogta, hogy nem akarják fenntartani a rezsicsökkentést, ostobaságnak tartja a 13. havi nyugdíj visszafizetését és az élelmiszerárstopot is, támogatja a vizitdíjat és a kórházi napidíj bevezetését, és embertelen módon jó iránynak tartja, hogy idős szavazók halnak meg a járványban, mert így szerinte neki nagyobb az esélye a hatalomra.

Kapcsolódó írásaink

Hidegháború helyett pragmatikus kapcsolatok

ĀA XXI. Század Intézet elemzésében megvizsgálta a magyar–orosz vezetői találkozó előzményeit és hátterét, annak nemzetközi kontextusát és lehetséges hosszabbtávú hatásait