Belföld

A váci jobbikos újabb náci megnyilvánulása

A váci jobbikos, Tótváradi-Nagy Bence neve az országos hírekbe a minap került be, amikor azzal szerzett magának kétes értékű hírnevet, hogy egy Hitler-fotóval fejezte ki tetszését. Azonban nem ennyiben merül ki a baloldali képviselő antiszemitizmusa: a zsidó egyetemen előszeretettel gúnyolódik, és jó ismerője a magyar zsidó közéleti szereplők listájának is. 

A váci jobbikos újabb náci megnyilvánulása
Tótváradi-Nagy Bence
Fotó: YouTube

Tótváradi-Nagy Bence egy Facebook-posztjában az Országos Rabbiképző – Zsidó Egyetem létjogosultságát is kétségbe vonja és trágár módon gúnyolódik rajta, tudatta a Vác Online, amely arról számol be, hogy a politikus a nyilas hagyományokat követve azt írja, hogy még le is köpte a billentyűzetét, nyilván azért, mert zsidó szervezet nevét gépelte rajta, a zsidó egyetem honlapja után pedig letörölgette a laptopját, jelezvén, hogy a zsidó tartalmat fertőzőnek tartja. Minden írásának hangvétele durva, emberek jóérzésébe beletipró, az emberi méltóságot semmibevevő: 

„Amúgy alig sz...m be a röhögéstől, amikor megláttam az egyetemek listája között a Országos Rabbiképző-Zsidó Egyetemet :D”

„Megnyitottam a honlapjukat, azóta törölgetem a laptopomat, még a billentyűzetet is leköptem…”

A jobbikos politikus nem válogatja meg a szavait
A jobbikos politikus nem válogatja meg a szavait
Fotó: Vác Online

A váci portál azonban arra is rámutat: Tótváradi nem éri be ennyivel, hanem tovább viszi Gyöngyösi Márton szégyenletes zsidó listázó hagyományát, és egy zsidó származású, közéleti szereplőket listázó honlapot ajánl az olvasók figyelmébe. Azt írja a, hogy „majd nézd meg! megdöbbentő!” és a linket is közzéteszi, ahol zsidó közéleti szereplők listája található. Az egész írásból süt a zsidógyűlölet. Talán Márki-Zay Péter is ilyen oldalakat böngészve tudott olyan felháborító mondatokat mondani, mint hogy a Fideszben egyébként van néhány zsidó is, bár elég kevés.

Kapcsolódó írásaink