Külföld

Az európai baloldal és a Soros-hálózat is beszáll a magyar választási kampányba

A bevándorláspárti európai baloldal és a Soros-hálózat is beszáll a magyar választási kampányba - jelentette ki Hidvéghi Balázs, a Fidesz európai parlamenti képviselője csütörtökön Strasbourgban a magyar közmédiának adott nyilatkozatában. Hozzátette, az európai parlamenti képviselők levele azt mutatja, hogy a bevándorláspárti európai baloldal és a Soros-hálózat is teljes gőzzel beszáll a magyar választási kampányba.

Az európai baloldal és a Soros-hálózat is beszáll a magyar választási kampányba
Hidvéghi Balázs
Fotó: Európai Parlament

Hidvéghi Balázs arról nyilatkozott, hogy európai parlamenti frakciók képviselői levelet küldtek az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezetnek (EBESZ), hogy teljes körű misszió felügyelje a magyarországi parlamenti választásokat.

Hidvéghi Balázs aláhúzta, nincs új a Nap alatt, a kezdeményezők között ott vannak a már jól ismert, Soros-hálózathoz tartozó NGO-k, például az Amnesty International vagy a Helsinki Bizottság, és az ezeket a szervezeteket évek óta kiszolgáló, bevándorláspárti EP-képviselők.

Közölte, az EP-képviselők levelét az a zöldpárti Daniel Freund írta, aki öt évig maga is az egyik Soros-szervezettől kapta a fizetését, a Transparency International nevű NGO-nál dolgozott, most pedig EP-képviselőként folyamatosan Magyarország megbüntetését követeli.

„Az aláírók között találjuk Katarina Barleyt, aki azzal vált hírhedté, hogy korábban Lengyelország és Magyarország kiéheztetését követelte, ha ezek az országok nem úgy táncolnak, ahogy Brüsszelben fütyülnek. De köztük van a LIBE bizottságból ismert zöldpárti Gwendoline Delbos-Corfield is, aki éppen a legújabb Magyarországról szóló hazug EP-jelentést írja” - mondta Hidvéghi Balázs.

Elmondta azt is, hogy „ők azért támadnak minket évek óta, mert nem engedjük be az illegális migránsokat, és mert megvédjük a gyerekeinket az LMBTQ-propagandától”.

A politikus szerint külön szégyenteljes és árulkodó, hogy az aláírók között ott vannak a Gyurcsány-féle DK-s, illetve a Magyarország ellen Brüsszelben folyamatosan uszító momentumos EP-képviselők is. Érthető, hogy a magyar baloldalon nagy a pánik, és a várható választási vereséget már előre mentegetni próbálják, és ezért rögtön a brüsszeli helytartóikhoz szaladtak segítségért - húzta alá.

Hidvéghi Balázs szerint nyilvánvaló, hogy a bevándorláspárti, európai baloldal a Gyurcsány-Márki-Zay féle magyar baloldalt akarja hatalmon látni, ezért most megtette az első lépést, hogy nyíltan beavatkozzon a magyar választásba.

„Azon túl, hogy a levél nem más, mint teljesen alaptalan hergelés, bárki és bármilyen megfigyelő csoport bátran jöhet Magyarországra. Saját szemükkel is meggyőződhetnek arról, hogy a magyar választások szabadok és demokratikusan zajlanak, ugyanúgy, ahogy az elmúlt években megtartott választások is mind demokratikusak és szabadok voltak” - szögezte le.

„Nem engedünk a nyomásgyakorlásnak. Amíg a Fidesz-KDNP van Magyarország élén, meg fogjuk védeni az országot a migránsoktól és a gyermekeinket az LMBTQ-propagandától” - mondta a képviselő sajtóközleményben.

Hidvéghi Balázs elmondta: a baloldali EP-képviselők egy olyan javaslatot szavaztak meg, amellyel az Európai Parlament késleltetni fogja az Európai Unió külső határainak védelmét és az uniós állampolgárok biztonságát szavatoló információs rendszerek kiépítését. A szóban forgó információs rendszerek célja, hogy elősegítsék az ellenőrzéseket a külső határokon, hozzájáruljanak a biztonsági fenyegetést jelentő személyek azonosításához a visszaélések kiszűrésével, és ez által segítsék az illegális bevándorlás elleni küzdelmet. „Szégyenteljes, hogy az Európai Parlament baloldali többsége, köztük a DK, a Momentum és az MSZP képviselői mondvacsinált indokokkal akadályozzák a határok hatékonyabb védelmét. Ezzel ismét bizonyossá volt, hogy a baloldal az illegális bevándorlást támogatja„ - húzta alá a Fidesz EP-képviselője.

Kapcsolódó írásaink