Belföld

Már a karácsonyt sem tölthette otthon Jakab Péter

A Ripost úgy értesült, hogy már a karácsonyi ünnepeket, beleértve a szentestét, sem töltötte családja, felesége és gyermekei körében a Jobbik elnöke. Véget érni látszik a Facebookon kirakatba tett, díszletként használt családi boldogság.

Már a karácsonyt sem tölthette otthon Jakab Péter
Jakab Péter
Fotó: MH/Hegedüs Róbert

A Ripost egy miskolci Facebook közösségből úgy értesült, hogy a Jobbik elnöke már a karácsonyi ünnepeket sem töltötte családja, felesége és három fia körében.

Ahogy megírtuk az év elején Jakab Péter felesége ország-világ előtt felvállalta, hogy immár nem tekinti magát a pártelnök házastársának és Facebook profilján szingliként, egyedülállóként jelölte meg párkapcsolati státuszát.

Miután ez nyilvánosságra került – értesülésünk szerint Jakab Péter nyomására – felesége ezt az információt eltüntette a netről, de az eredeti kiírást sokaknak sikerült még időben lementeni.

Jakab Péter felesége néhány napja a portál ellenőrzött értesülése szerint azt is közreadta egy miskolci Facebook közösségben, hogy már az ünnepeket, beleértve a szentestét, sem tölthette otthon a férje. Az asszony, három közös gyerekük édesanyja ugyanis a jól ismert okok miatt arra kérte a férjét, hogy kerülje el messze a családi otthont.

Jobbikos körök úgy tudják, hogy az ünnepeket Jakab már a kabinetfőnökével, a „mamuszos kabinetfőnökként” elhíresült Molnár Enikővel töltötte, kettesben. Ugyanezek a források már arra tippelnek, hogy Jakab már nem bújkál tovább, hanem nyilvánosan is felvállalja a karrierjét régóta egyengető jobbbikos politikusnőt.

Kapcsolódó írásaink