Belföld

Végleg zátonyra futott Jakab házassága?

„Egyedülálló” - olvasható Jakab Péter feleségének Facebook-profilján, mutatva ezzel, hogy talán tényleg nincs minden rendben a Jobbik-elnök magánéletében.

Végleg zátonyra futott Jakab házassága?
Jakab Péter, a Jobbik elnöke
Fotó: MH / Purger Tamás

Nem tudni, hogy Jakab Péter felesége mikor állította át a beállításoknál családi állapotát, azonban komoly jelzése lehet ez annak, hogy házastársi kapcsolatuk zátonyra futott.

Ha ez így van, nem véletlen: mint lapunk is megírta korábban, minden jobbikos forrás egybehangzóan megerősítette, hogy a párt legbefolyásosabb személyisége a pártelnök élettársa, Molnár Enikő. Főtitkárnő, így beszélnek róla a Jobbikban. Kabinetfőnöknek is kinevezték. Ő azonban nem összekeverendő Jakab Péter feleségével.

A Bors november végén kiderítette, hogy a párt első embere gyakorta Molnár Enikőnél tölti az éjszakát, de váltig állították, ők csak éjszakába nyúlóan dolgoznak. Kocsija hónapok óta számos alkalommal ott állt kabinetfőnöke otthona előtt Budapesten, a XI. kerületi Csóka utcában, a ház bejáratától nem messze. Ahogy arról is beszámoltunk, Jakabot egy ízben rémesen béna módon próbálták kimenekíteni az újságírók elől.

Jakab Péter perrel fenyegetőzve tagadta, hogy viszonya volna Molnár Enikővel.

Kapcsolódó írásaink

Beérett a Jobbik árulása

ĀMárki-Zay Péter operatív igazgatójának ingatlanába, míg Barkóczi Balázs DK szóvivő párttársa, Hajdu László volt polgármester lakásába jelentkezett be